Ikonická Dacia Logan přijíždí ve zcela nové generaci

Třetí generace modelu Dacia LOGAN je tady! Má zcela nový vzhled, moderní interiér i výbavu, intuitivní ovládání a dostatek prostoru, díky němuž si zážitky z jízdy vychutnáte s celou rodinou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nový Logan odhaluje svůj zcela nový modernizovaný vzhled s robustní siluetou, kterému dominuje nově navržená přední část zvýrazněná novými světlomety s technologií LED ve tvaru Y. Tento sedan má praktické vybavení, modulární zavazadlový prostor a jeden z největších interiérů ve své kategorii, což znamená, že si cestování může užít celá rodina.

Přepracovaná palubní deska - nově navržená palubní deska nabízí všechny ovládací prvky intuitivně vždy v dosahu. Díky tomu nebyla jízda nikdy jednodušší a příjemnější.

Výškově i podélně nastavitelný volant - zcela nová funkce vám umožňuje rychle a snadno nastavit volant nejen na výšku, ale i podélně, tak abyste mohli zaujmout optimální jízdní polohu.

Optimální tepelný komfort - automatická klimatizace reguluje teplotu, zatímco vy si během jízdy užíváte optimální tepelný komfort.

100% pohodlný prostor pro cestující - nabídněte svým spolucestujícím ten nejlepší zážitek z cestování! Díky nově navrženým sedadlům pro dosažení ještě lepšího pohodlí a zadním odkládacím stolkům s držáky nápojů je vůz Nový Logan přizpůsobený na míru potřebám celé rodiny.

Velkorysý zavazadlový prostor - vydejte se na dovolenou! Velký zavazadlový prostor s automatickým otevíráním usnadňuje nakládání a vykládání zavazadel u vašeho vozu Nový Logan.

Sklopná zadní sedadla - potřebujete více místa? Sklopte zadní sedadla a užijte si ještě větší zavazadlový prostor, který snadno uspořádáte díky chytrému organizéru zavazadlového prostoru.

Bezklíčový přístup a startování - díky hands-free kartě Dacia je odemknutí a zamknutí vozu hračkou. K nastartování navíc stačí pouze stisknout tlačítko!

Elektrický posilovač řízení - s elektrickým posilovačem řízení bude manévrování hračkou a navíc si užijete bezpečnější a pohodlnější jízdu.

Potkávací světlomety LED - Stmívá se? Potkávací světlomety s technologií LED se díky světelnému senzoru automaticky rozsvítí a zajistí vám lepší viditelnost za všech podmínek. Začíná pršet? Díky dešťovému senzoru se stěrače spustí automaticky.

MEDIA NAV - Nespouštějte oči ze silnice. Všechny potřebné informace máte na velkém 8“ dotykovém displeji s vestavěnou navigací, v němž se bezdrátově zrcadlí obrazovka chytrého telefonu. Telefon, rádio, GPS navigace, multimédia atd. Připojte snadno svůj chytrý telefon pomocí Bluetooth® nebo USB. Kvalita zvuku linoucího se ze šesti integrovaných reproduktorů vás dostane.

MEDIA DISPLAY - Své oblíbené aplikace si snadno otevřete z velkého 8“ dotykového displeje, který zrcadlí obrazovku vašeho chytrého telefonu přes USB. Vytvořte si dokonalý soundtrack na cesty a pusťte si ho do všech čtyř integrovaných reproduktorů.

MEDIA CONTROL - S novým ovládacím systémem médií s rádiem, integrovaným Bluetooth® připojením telefonu a integrovaným displejem na přístrojovém štítu můžete ovládat svůj audiosystém na volantu. Pro větší uživatelskou přívětivost je zde aplikace Dacia Media Control, která umožňuje využívat vaše oblíbené aplikace z chytrého telefonu a zobrazuje také rozhraní rádia a výstup z palubního počítače. Dva reproduktory jsou umístěny v předních dveřích.

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky Dacia ?

Pokud si chcete pořídit auto značky Dacia za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka