Indián Vojtěch Němec prodloužil smlouvu na západě Čech

Kádr indiánů se rýsuje pro další sezónu do stále konkrétnějších obrysů.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Již dříve bylo avizováno, že na západě Čech zůstávají rovněž Petr Straka, Michal Moravčík, Jan Eberle, Petr Kodýtek, Lukáš Kaňák, Matyáš Kantner a Jakub Pour.

Dalším, kdo i příští sezónu odehraje v indiánském dresu, je Vojtěch Němec. Třiatřicetiletý pravák s hokejem začínal v rodné České Lípě, ale už v dorosteneckém věku se dostal nadaný útočník do týmu Liberce. Extraligu okusil ale až v dresu pražské Slavie a poté přišel přesun do Komety Brno, kde naplno prokázal svůj talent. Nejen, že na jihu Moravy získal titul, dvě stříbra i bronz, ale stal se i důležitým prvkem, když pravidelně sbíral více jak čtyřicet bodů za sezónu. V té předposlední ale již druhý titul se spoluhráči neslavil, v průběhu ročníku totiž přišel jeho přesun do Mladé Boleslavi.

Sezónu 2018/19 již hráč, který aktuálně útočí na pozici nejlepšího střelce soutěže a na TOP 10 bodování extraligy, odstartoval v dresu indiánů. V něm chyběl pouze v jednom utkání a zapsal 19 branek a 11 asistencí. Produktivnější je pouze kapitán Milan Gulaš. Dalších osm bodů (4+4) pak přidal Němec v Lize mistrů.

„Jsme moc rádi, že Vojta plní očekávání, která jsme měli před sezónou, kdy k nám přišel. Je platným členem našeho týmu a produktivním hráčem. Doufáme, že mu to vydrží i pro následující ročník," kvituje prodloužení smlouvy s šikovným útočníkem sportovní manažer HC Škoda Plzeň Tomáš Vlasák.

foto: hc škoda

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka