Jubilejní 20. ročník Pilsenmana přináší závody v triatlonu a kvadriatlonu

V sobotu 13. srpna proběhne v Plzni jubilejní 20. ročník terénního závodu PILSENMAN 2022. Sportovní akce zahrnuje dva hlavní závody v triatlonu a kvadriatlonu.

Jarní servisní akce AUTO CB

V obou závodech je možné startovat v kategoriích jednotlivců nebo dvojic/trojic. Hlavní zázemí bude pro sportovce připraveno na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce.

Na start závodu, který se však odehraje v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka, se každoročně postaví přes 100 závodníků.

Triatlon PILSENMAN je tvořený z plavání, jízdy na horském kole a běhu. Je to závod méně náročný, určený pro sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií a je vhodný také pro začínající sportovce. Mnohem náročnějším závodem je terénní kvadriatlon PILSENMAN, který se skládá z plavání, jízdy na lodi, cyklistiky a běhu, nejrychlejší závodníci na této trati stráví kolem 5 hodin.

Pro malé sportovce bude ve 12 hodin odstartován i oblíbený dětský duatlonový závod (jízda na kole/odrážedle a krátký běh). "Kompletní informace k závodům, podrobné mapy, popis všech tratí a další užitečné informace najdete na našich webových stránkách www.pilsenman.cz," dodal ředitel závodu Tomáš Eisner.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 10.08.2022 14:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka