Kam do wellness v Plzni? Do Avalonu s permanentkou na 5 vstupů pouze za 999 Kč!

Buďte fit díky Avalon Wellness a pořiďte si permanentku na 5 vstupů pouze za 999 Kč!

Cílená propagace v Plzni

Buďte fit díky Avalon Wellness!

Prší? Máte chmury? Chcete posílit imunitu? Vířivka i sauny jsou pro vás připraveny v plzeňském Avalon wellness.

Nyní probíhá akce: Permanentka do veřejného wellness na 5x 90 minut 1,450Kč za akční cenu 999 Kč. Využijte permanentku do veřejného wellness na pět 90 minutových vstupů s platností na 1 měsíc od první návštěvy!

  • Otevírací doba: Po – Ne / 10:00 – 22:00

  • Permanentka je přenosná

  • + 15 minut na šatnu

  • Osuška + Prostěradlo ke každému vstupu

Permanentku a další zajímavé vouchery na vstupy do Avalon Wellness si zakupte zde: https://avalon-wellness.cz/obchod/.

Veřejná zóna Avalon Wellness v Plzni nabízí luxusní relaxaci

Pro Vaše maximální pohodlí je celý prostor veřejné zóny wellness rozdělen na bezplavkovou část s relaxačními lehátky a finskými saunami a část plavkovou, ve které najdete whirpool, parní saunu a solnou infrasaunu, kde je zavedeným pravidlem nosit plavky, či se zahalit do ručníku nebo prostěradla.

Pozor! vzhledem k hygienickým nařízením vlády nebude přístupná parní sauna. Roušky ve vnitřních prostorech veřejného wellness nejsou vyžadovány.

Soukromé wellness

Zažijte jedinečný odpočinek v privátních zónách s whirlpoolem či vířivou vanou

VIP

Privátní VIP poskytuje ničím nerušený odpočinek pro páry, které si chtějí dopřát relaxaci a uvolnění těla po náročném dni. Součástí pronájmu VIP je finská sauna, která je vybavena lávovými kameny a teplotou 80°C. Dále je zde whirlpool pro dvě osoby s hydromasáží. Součástí jsou trysky, které uvolní ztuhlé svaly a uleví od bolesti zad.

JUNGLE

Privátní prostor poskytuje ničím nerušený odpočinek pro páry, které si chtějí dopřát relaxaci a uvolnění těla po náročném dni.
Součástí pronájmu je finská sauna, která je vybavena lávovými kameny a teplotou 80°C. Parní sauna, která působí velmi příznivě při dýchacích onemocněních, léčbě a prevenci astma či nachlazení. Dále je zde vířivá vana pro dvě osoby s hydromasáží. Součástí jsou trysky, které uvolní ztuhlé svaly a uleví od bolesti zad.

SPA

Privátní SPA poskytuje ničím nerušený odpočinek pro páry, které si chtějí dopřát relaxaci a uvolnění těla po náročném dni.
Součástí pronájmu SPA je finská sauna, která je vybavena lávovými kameny a teplotou 80°C. Dále je zde vířivá vana pro dvě osoby s hydromasáží. Součástí jsou trysky, které uvolní ztuhlé svaly a uleví od bolesti zad. Vířivá vana je připravena pouze pro Vás, můžete si tak zvolit jakou bylinnou sůl při koupeli použijeme.

Otevírací doba Avalon Wellness Plzeň

Veřejné wellness
Po – Ne: 10:00 – 22:00

Soukromé zóny
Po – Ne: 10:00 – 23:00

Avalon Cafe
Po – Ne: 10:00 – 22:00

Kontakt

Recepce: +420 739 685 516?
Email: recepce@avalon-wellness.cz

Image by Fernando Zamora from Pixabay

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka