Langmatz zajišťuje stabilitu a funkčnost telekomunikačních sítí již od roku 1998

Jak probíhá zrychlování procesu ekonomiky? Jak udržet kvalitní úroveň infrastruktury? Na jakých českých projektech se Langmatz podílí?

Jarní servisní akce AUTO CB

Telekomunikace neodmyslitelně patří k našemu běžnému životu. Fungující komunikační kanály používáme jako něco samozřejmého. Každý je odkázán na ničím nenarušované procesy v ekonomice a v infrastruktuře měst a obcí.

Právě na nich se rozhodující měrou podílí i Langmatz. Dodává rozsáhlé a inovativní portfolio výrobků pro zavádění širokopásmových sítí od centrálních kanceláří až po budovy. Hlavní rozvaděče, kabelové šachty, nadzemní a podzemní rozvodné systémy, domovní průchodky, distribuční a zakončovací skříně a mnoho dalšího – to jsou inovativní technické systémy, jimiž zajišťujeme funkčnost a spolehlivost sítí. V kombinaci s inteligentními řešeními podporujeme globální propojení rychlými datovými dálnicemi.

V ČR se stále rozšiřuje množství aplikací podzemních rozvaděčů, kabelových šachet a tlačítek pro chodce

Nejznámější místo umístění chytrého technického řešení jsou bezesporu zahrady Pražského hradu. Mezi další zajímavé projekty patří například:

  • depo závodního okruhu v Mostě (autodrom)

  • mnohá náměstí českých měst (například Klatovy, Znojmo, Planá u Mariánských Lázní...)

  • instalace prvního chytrého chodeckého tlačítka v ČR (Plzeň)

  • dodání kabelových šachet firmy Langmatz na akci nové stáčecí linky Plzeňského Prazdroje

Rok 2021 plný očekávání

Prakticky v každé obci jsou tržiště, výstaviště i vnitřní městské části, které vyžadují stacionární infrastrukturu pro zajištění dočasného připojení k elektřině, napojení k pitné vodě a odpadnímu potrubí. Města a obce si přejí, aby tyto distribuční body co nejvíce vizuálně splynuly s okolím, v souladu se současným urbanistickým plánováním a ochranou památek. Rozvaděče Langmatz EK600/800 nabízí kapacitu pro umístění až 10-14 zásuvek různých typů včetně příslušenství k ním (jističe, chrániče, odpínač ). Dosavadní praxe nicméně ukázala, že někdy zákaznici potřebují osadit určitou instalaci rozvaděčem o třetinové nebo maximálně poloviční kapacitě. Investice do většího rozvaděče, který ani v perspektivě nebude plně využít, je pak pochopitelně ekonomicky nevýhodná. 

Díky této situaci bylo zapotřebí navrhnout a nabídnout na trhu menší, tzv. „satelitní“ varianty rozvaděčů, které by vhodně doplnili stávající sortiment a poskytly přitom stejně spolehlivé a funkční řešení pro projekty o menší kapacitě. 

V roce 2021 tak firma Langmatz s radostí uvede na trh nové podzemní satelitní rozvaděče EK510 a EK410, oba typy ve verzi s výklopným ocelovým nebo odnímatelným kompozitním poklopem. 

Chcete vědět více? Konaktujte Langmatz!

Langmatz CZ s.r.o.
Adresa: Dr.Sedláka 763,339 01 Klatovy
E-mail: obchod@langmatz.cz
Telefon: +420 376 555 711
Web: www.langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka