Mateřinky v Plzni obdržely v rámci dopravní výchovy další koloběžky a helmy

Plzeňský centrální obvod dlouhodobě podporuje dopravní výchovu na mateřských školách na svém území.

Cílená propagace v Plzni

Patří mezi nejdůležitější oblasti v bezpečnosti silničního provozu u dětí. Stejně jako v minulých letech věnoval mateřským školám pro teoretickou i praktickou výuku pro děti další koloběžky a bezpečnostní helmy.

„Uvědomujeme si důležitost akcí, které přispívají ke zvýšení efektu výchovně – vzdělávací práce při dopravní výchově ve školách, k tomu, aby se děti chovali správně a bezpečně v provozu na pozemních komunikacích a které napomáhají ke snižování nehodovosti dětí. Proto je velice rádi podporujeme“, říká Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Nedlouho po uskutečněném velkém finále dopravní výchovy předal starosta David Procházka spolu s I. místostarostou Petrem Balounem mateřským školám koloběžky a helmy, aby si děti mohly získané znalosti i nadále obnovovat a procvičovat.

„Vždy zdůrazňujeme, že bezpečnost v obvodu a zejména bezpečnost našich dětí je prioritou. Proto vítáme všechny aktivity, které zvyšují jejich bezpečnost na ulicích. Nedílnou součástí jejich zajišťování je pak naše úzká spolupráce s Městskou policií Plzeň, Policií České republiky, Autoklubem a BESIPem“, dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka