Monkey Business vystoupí v pátek a sobotu v rámci turné v Mariánkách a Domažlicích

Po letních prázdninách a vystoupeních pod širým nebem vyjíždí skupina Monkey Business opět v plné síle na podzimní část tour „Už jsi zaplatil daň z práva na život?“ po kulturácích a klubech.

Cílená propagace v Plzni

Odstartovalo 22. září v Music Clubu Kotelna v Litomyšli, následovat budou zářijové a říjnové koncerty v Pardubicích, Mariánských Lázních, Domažlicích, Brně, Krnově, Litvínově a Liberci.

„Na jaře jsme do naší tour vstoupili s novou laserovou show, novými zářivými kostýmy, novými aranžemi skladeb i s novými myšlenkami.
Na stejné vlně se ponesou i naše podzimní koncerty,“ říká baskytarista skupiny Monkey Business Pavel Mrázek. „Nejít na koncert skupiny Monkey Business je životní chyba, která by se mohla každému vymstít," podotýká zpěvák skupiny Matěj Ruppert.

Vyvrcholením podzimní části koncertní šňůry Monkey Business bude trojice předvánočních koncertů v pražském Lucerna Music Baru 12., 13. a 14. prosince 2017.

Do letošní sedmnácté sezony vstoupila skupina Monkey Business nejen s úspěšným turné, ale také s novou členkou kapely, kterou se od ledna 2017 stala zpěvačka Tereza Černochová. Po šestnácti letech nahradila zpěvačku Tonyu Graves. Sedmnácté narozeniny oslavila kapela tradičním květnovým koncertem v pražských Žlutých lázních a jako dárek si k nim v létě nadělila zbrusu nový videoklip k hitu Sex and Sport? Never! ze stejnojmenné desky, která vyšla v roce 2015. Vystupuje v něm plejáda českých sportovců včetně jedné z největších českých sportovních star současnosti, biatlonistky Gabriely Koukalové
(ke zhlédnutí na https://www.youtube.com/watch?v=UaW7Mq8B2YA).

MONKEY BUSINESS - podzimní část tour „Už jsi zaplatil daň z práva na život?“

22. 9. 2017 – Litomyšl – Music Club Kotelna
23. 9. 2017 – Pardubice – Music club Žlutý pes
29. 9. 2017 – Mariánské Lázně – Club Na Rampě
30. 9. 2017 – Domažlice – Kulturní dům

12. 10. 2017 – Brno – Radost
13. 10. 2017 – Krnov – Kofola Music Club
27. 10. 2017 – Litvínov – Attic Music Club
28. 10. 2017 – Liberec – Bunkr Club

foto: www.monkeybusiness.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka