Mouřenec rozezní Touch Of Gospel

Prázdniny sice skončily, program Mouřeneckého léta 2020 v kostele sv. Mořice na Mouřenci nad šumavským Annínem ale pokračuje dál.

Cílená propagace v Plzni

Už tuto sobotu od 14 hodin se můžete těšit na oblíbený plzeňský soubor Touch Of Gospel. Koncertuje na Mouřenci už popáté a získal si věrné posluchače. "Věřím, že jejich řady se budou dál rozšiřovat. Písně Oh happy day a další gospelové skladby vás určitě potěší. Vstupenky za 150 Kč budou k dostání na místě před koncertem. Kapacita je dostatečná a roušky nejsou povinné. V případě, že by počet posluchačů přesáhl 100, máme dostatek roušek pro všechny," říká za organizátory Lukáš Milota.

V pondělí skončily prázdninové prohlídky Mouřence. Letos byly opět hojně navštívené. "Byť s určitými výkyvy, ale celkově můžeme říct, že o ně byl velký zájem. Tradičně velký zájem měli návštěvníci o noční prohlídky, na které někdy přišlo až 80 dospělých a dětí. Oblíbené byly také prohlídky sklářské kaple v Anníně, které jsme letos také zájemcům ve větší míře nabídli," konstatuje Milota.

Co se Mouřence a prohlídek týče, vše se vrací k pravidelnému režimu. Komentované prohlídky Mouřence (kostela, hřbitova, kostnice a muzea) jsou každou sobotu v 11 hodin (celoročně, za každého počasí, bez nutnosti rezervace, v souladu s pravidly proti šíření koronaviru, vstupné dobrolibovolné)

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka