Muž vytahal desítky patníků mezi Tisovou a Trnovou

Poházených patníků na vozovce jich bylo celkem 21. Policisté podnapilého muže převezli na obvodní oddělení.

Jarní servisní akce AUTO CB

V neděli kolem 0:30 hod. přijali tachovští policisté oznámení o tom, že se na komunikaci mezi obcemi Tisová a Trnová nachází poházené plastové patníky a muž v tmavém oblečení. Hlídka jela uvedený úsek prověřit a za Trnovou ve směru na Tachov uviděla chodce v tmavém oblečení, který odpovídal popisu oznamovatelky. Hlídka u chodce zastavila a zjistila, že se jedná o 27letého muže z Tachova, který je silně podnapilý a není řádně označený reflexními prvky. Dotyčný při jednání s hlídkou nespolupracoval, na policisty byl sprostý a urážel je. Navíc neustále vstupoval do vozovky a ohrožoval tím svoji bezpečnost a bezpečnost silničního provozu.

Policisté jej proto zajistili a ještě před tím, než muže eskortovali, prověřili komunikaci mezi Tisovou a Trnovou. Na vozovce se nacházelo celkem 21 plastových odrazníků, které byly poházené po celém úseku komunikace mezi uvedenými obcemi. Odrazníky tak tvořily překážky v silničním provozu vozidlům, která uvedeným úsekem projížděla. Hlídka proto odklízela odrazníky do silničního příkopu, stejně tak se zachovalo několik projíždějících řidičů. Zároveň byla o této situaci vyrozuměna správa a údržba silnic. Muže policisté převezli na policejní oddělení, kde dotyčný opětovně policisty urážel. Několikrát neuposlechl výzev policistů, aby zanechal svého jednání a při dechové zkoušce, ke které byl vyzván, dělal schválnosti – opakovaně mařil dechovou zkoušku a test na omamné a psychotropní látky odmítl.

 Jeho jednání policisté kvalifikovali jako přestupek proti veřejnému pořádku a jako přestupek v dopravě a oznámí jej příslušnému správnímu orgánu k dalšímu projednání.

ilustrační foto


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 04.07.2018 06:45



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka