Na Boleslav mohou všichni permanentkáři a spustí se i volný prodej

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky fotbalové Viktorie Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Na nadcházející domácí zápas s Mladou Boleslaví (neděle, 13. září od 19:00) může klub využít vyššího počtu fanoušků v Doosan Areně! Na duel tak mohou všichni permanentkáři a navíc klub spustí volný prodej vstupenek.

Uvolnění vládních opatření znamená, že klub je oprávněn vpustit do Doosan Areny pro nadcházející domácí zápas přes 6 000 fanoušků. Takový počet viktoriánů tedy může v neděli 13. září přijít fandit a podpořit svůj klub přímo na stadionu!

Díky tomu tak poprvé od března můžeme zažít, jaké to je hrát před slušně zaplněnými ochozy, na což se všichni těší. „Mohu říct, že mi ta pořádná atmosféra chybí. Je skvělá zpráva, že na další zápas již bude půlka stadionu zaplněná, moc se na to těším. A věřím, že fanoušci přijdou a podpoří nás,“ má jasno obránce Lukáš Hejda.

Vstup na utkání mají zajištěný všichni permanentkáři 2020/2021. „Již není potřeba vyzvedávání speciálních vstupenek, ale všichni projdou turnikety na svou permanentku. Fanoušci se rovněž mohou usadit na své místo,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Kdo si ještě novou permanentku nepořídil, má čas do 11. září. Do té doby má své místo stále rezervované a může využít i své předplatitelské slevy.

Uvolnění opatření a navýšení možného množství fanoušků klubu zároveň umožňuje, aby byl na toto utkání spuštěný i volný prodej vstupenek. Ten bude zahájen ve středu 9. září v 9:00 ve Viktoria shopu, na prodejních místech Plzeňské vstupenky a online na webu www.plzenskavstupenka.cz.

„Počet vstupenek ve volném prodeji bude omezený a závisí na konečném počtu prodaných permanentních vstupenek. Do této chvíle jich bylo prodáno přes čtyři tisíce,“ informuje mluvčí klubu.

Navíc Viktoria Plzeň připravila nový vzhled vstupenek, na kterých najdete fotografie hráčů!

Otevřený bude i sektor pro fanoušky hostujícího týmu.

fcv

Zde je ceník vstupenek na utkání FC Viktoria Plzeň – Mladá Boleslav ve volném prodeji (ceny zůstávají totožné jako v loňské sezoně, jde o 2. kategorii atraktivity): 

I. kategorie300 Kč
II. kategorie270 Kč
III. kategorie230 Kč
IV. kategorie200 Kč

– dětské vstupné 50% sleva

Studentské vstupné (sektor R)130 Kč
Rodinná tribuna – dospělý270 Kč
Rodinná tribuna – dítě100 Kč
Club Seats770 Kč
ZTP/doprovod

0 Kč/100 Kč


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka