Na louku u sv. Jiří se chystá tradiční Pilsenman

8. srpna v Plzni-Doubravce na louce u sv. Jiří. Startovní výstřel 18. ročníku závodu zazní v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka.

Jarní servisní akce AUTO CB

Soutěžit je možné v kratším triatlonu nebo drsnějším kvadriatlonu. Ve 12 hodin proběhne také velmi populární dětský duatlon (běh a jízda kole nebo  odrážedle).

Triatlon PILSENMAN EASY je tvořený z plavání, jízdy na horském kole a běhu. Je to závod méně náročný, určený pro sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií a je vhodný také pro začínající sportovce.

Mnohem náročnějším závodem je terénní kvadriatlon PILSENMAN. Skládá se z plavání, jízdy na lodi, cyklistiky a běhu a nejrychlejší závodníci na této trati stráví více než 5 hodin. Oba závody je možné absolvovat v týmových soutěžích, například i firemních štafetách.

Kompletní informace k závodu, podrobné mapy, popis všech tratí a další užitečné informace, najdete na webových stránkách www.pilsenman.cz. „Výhodné startovné platí až do středy 5. srpna, kdy uzavírá on-line registrace, letos si tedy připlatí jen ti, co se budou hlásit až na místě,“ doplňuje ředitel závodu Tomáš Eisner.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 04.08.2020 17:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka