Na zastávce Částkova rozbil sklo trolejbusu. Neznáte ho?

Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže, který měl poškodit skleněnou výplň stahovacího bočního okna trolejbusu u řidiče.

Cílená propagace v Plzni

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 prověřují trestní věc, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel dne 18. června 2022 v době mezi 14:45 - 14:53 hodin na zastávce MHD „Částkova“ v Lobezské ulici v Plzni. Po předchozí slovní rozepři řidiče s podezřelou osobou měl následně neznámý pachatel rukou poškodit, v místě u řidiče, skleněnou výplň levého stahovacího bočního okna trolejbusu v době, kdy se měl již řidič s dopravním prostředkem rozjíždět ze zastávky.

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterém je zachycen podezřelý muž se psem. Pořízené foto je zachyceno těsně před incidentem.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

foto: pčr

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 03.09.2022 07:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka