Navrátilci z hostování bojují ve Viktorce o místo

Z hostování se do kádru Viktorie Plzeň vrátili čtyři hráči – Pavel Bucha, Milan Havel, Pavel Šulc a Ubong Ekpai.

Cílená propagace v Plzni

Poslední jmenovaný kvůli zranění netrénuje, zbylé trio pak připouští, že má velkou motivaci se prosadit a přesvědčit nový trenérský tým o svých kvalitách.

Všichni své hostování vnímají velmi pozitivně.

Milan Havel v Bohemce nastoupil do 11 ligových zápasů, odehrál 986 minut a dal tři branky. „Představoval bych si sám od sebe větší efektivitu, šance na to byly... Ale hostování splnilo účel a myslím si, že to byl správný krok,“ pochvaluje si.

Pavel Šulc v Opavě nastoupil k 15 ligovým utkáním. „Z ohledu minutáže to určitě bylo dobré hostování, protože jsem toho odehrál hodně. Nicméně nepodařilo se mi dát gól a ani přidat asistenci, z tohoto pohledu by to určitě chtělo zlepšit,“ je si vědom.

Nejvíce vynikal Pavel Bucha, ten má za sebou především vynikající podzimní část v mladoboleslavském dresu, kdy si v 19 zápasech připsal šest gólů a čtyři asistence. „První polovina, což bylo jaro v minulé sezoně, byla taková seznamovací, kdy jsem se v lize teprve oťukával a zvykal si na její kvalitu a rychlost. Podzim už ale vyšel tak, jak jsem chtěl, splnilo to účel. Samozřejmě to ale vždy může být lepší,“ říká skromně.

Nyní jsou všichni tři odhodlaní zabojovat o místo v plzeňské sestavě. „Motivace je velká, ale tu máme všichni hráči. Na každém tréninku je to jízda, fotbalisté tu jsou skvělí. Jsem rád zpátky a budu se o to rvát,“ potvrzuje Milan Havel. „Sám jsem si ověřil, že ligu hrát dokážu. Teď jde jen o to potvrdit to ve Viktorce a prosadit se,“ doplňuje ho Pavel Bucha.

Tréninky pod Adrianem Guľou jsou zajímavé, což toto trio hráčů potvrdilo. „Trenér po nás chce, abychom spíše běhali s míčem, i při kondičním tréninku. Neběháme tolik na okruhu. Kvalita tréninků i hráčů je veliká,“ říká Pavel Šulc. „Vše má hlavu a patu, věřím, že je to na dobré cestě,“ pochvaluje si Bucha. „Všichni spolupracují a postupně si na to zvykáme, je to skvělé,“ uzavírá Milan Havel.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.01.2020 14:10



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka