Nemocnice Privamed otevírá nové pracoviště pro magnetickou rezonanci

V současné době investuje vedení Nemocnice Privamed a.s. nemalé finanční prostředky do Radiodiagnostického oddělení.

Cílená propagace v Plzni

Na jaře loňského roku byl zakoupen nový skiaskopický přístroj Luminos DRf Max od firmy Siemens, na podzim bylo otevřeno moderní Centrum mamografického screeningu, vybavené nejnovějším mamografem firmy Siemens MAMMOMAT Inspiration. V letošním roce na jaře pak zahájilo provoz nové pracoviště Magnetické rezonance v  samostatné přístavbě nemocnice.

„Přístavbou dolní budovy Nemocnice Privamed a.s. vznikl kromě vlastní vyšetřovny s kabinou i moderní prostor nejen pro pacienty, ale i pro obsluhu magnetické rezonance“, sděluje úvodem MUDr. Miroslav Mach, předseda představenstva společnosti PRIVAMED a.s.   

„Nové pracoviště magnetické rezonance je vybaveno špičkovým přístrojem firmy Siemens - Magnetom Amira 1,5 T. Tímto krokem pokračujeme v postupné obměně stávajícího diagnostického přístrojového  vybavené tohoto oddělení. Rozhodli jsme se i v tomto případě pokračovat ve spolupráci s firmou Siemens Healthcare, s.r.o. Radiodiagnostické přístroje tohoto výrobce dosahují špičkových parametrů a jsme rádi, že je můžeme využívat i v naší nemocnici,“ dodává MUDr. Mach.

Postupně však vznikají na Radiodiagnostickém oddělení i další zmodernizované prostory, kam se postupně stěhují sonografická pracoviště a vznikne i malý sálek pro endosonografii. Lékařům a laborantkám oddělení jsou k dispozici nově upravené denní místnosti se sociálním zázemím. 

Nemocnice Privamed připravuje pro letošní rok i další investiční akce. Připravuje se renovace prostor Oddělení léčebné rehabilitace, chystá se obměna části lůžek na všech stanicích Centra návazné péče za moderní polohovatelná lůžka, která přinesou pacientům větší komfort a personálu umožní snazší a kvalitnější péči.

Během roku se také budou postupně opravovat komunikace uvnitř areálu nemocnice, a to včetně nových chodníků a přechodů pro chodce. Vznikne nový vjezd s ostrahou a přehlednějším informačním systémem. Jednou z priorit vedení nemocnice je zvýšení bezpečnosti pacientů, návštěvníků nemocnice i všech zaměstnanců, ke které by tato opatření měla významně napomoci.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka