Nýřaňanka zve k poslechu i tanci u Area Bory

Hornická kapela Nýřaňanka po roce opět zahraje k tanci i poslechu před Nákupním centrem Area Bory. Akce, která se koná v neděli 19. května od 14.30 hodin, se uskuteční za každého počasí, vstup je zdarma.


Milovníci dechovky mohou vyrazit k nákupnímu centru Area Bory strávit pohodové odpoledne s hornickou kapelou Nýřaňanka. V rámci Odpoledne s dechovkou se tady v neděli 19. května od  14.30 hodin uskuteční pohodové odpoledne s hudbou i tancem.  Oblíbená kapela, jejíž historie sahá až do roku 1932, je zaměřena na tradiční dechovou hudbu, ale ve svém repertoáru má i známé taneční melodie 60. - 90. let, populární nejen u starší, ale i střední generace.

„Odpoledne s dechovkou pořádáme již po osmé a stále se jedná o velmi oblíbenou a vyhledávanou akci zejména pro starší generaci našich klientů. Věříme, že se nám povede počasí a kromě pohodových nákupů v našem nákupním centu si zákazníci užijí i trochu kultury,“ říká Roman Nezval, ředitel Nákupního centra Area Bory. Akce se koná za každého počasí a vstup je zdarma.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.05.2024 17:05



0 +
 
Dotace na elektormobilitu

Hlavní zprávy

 

Azyl