Obce mohou i letos soutěžit o nejlepší webové stránky

Obce i města se mohou také v letošním roce hlásit do soutěže Zlatý erb a Cena hejtmana Plzeňského kraje se svými oficiálními webovými stránkami a jejich elektronickými službami.

Cílená propagace v Plzni

Krajské kolo vyhlašuje Plzeňský kraj, přihlášky lze podávat do 5. prosince 2023. Vyhlášení výsledků krajského kola bude na jaře, celostátního kola potom v květnu příštího roku. Hlavním organizátorem soutěže je sdružení Český zavináč.

„Do soutěže Zlatý erb se obce s rozšířenou působností nemusí samy přihlašovat, hodnoceny budou automaticky opět webové portály všech těchto obcí. Kraj pak k tomu nad rámec vyhlašuje soutěž o Nejlepší webové stránky obce I. a II. typu a bude udělena také Cena veřejnosti za Nejlepší webové stránky. Vzhledem k tomu, že jde již o 26. ročník soutěže, můžeme pozorovat pozitivní změny webových portálů obcí, a to rozhodně je dobrá cesta, jak motivovat města a obce tím správným směrem,“ říká náměstek hejtmana pro oblast regionálního rozvoje, IT a evropských záležitostí Petr Vanka s tím, že první tři umístění v každé kategorii jsou oceněna také finančním darem ve výši 20 tis. Kč, 15 tis. Kč a 10 tis. Kč.

V rámci soutěže Zlatý erb je pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje vyhlášena také soutěž Cena hejtmana Plzeňského kraje o Nejlepší webové stránky zřizované organizace, kde mohou soutěžit organizace krajské, ale také zřizované městy a obcemi. „Stránky může do soutěže přihlásit sama organizace nebo i obec, město či veřejnost,“ doplňuje náměstek hejtmana Petr Vanka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 11.11.2023 17:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka