Obliba estetické dermatologie u žen i mužů stále roste

Trendem pro rok 2020 jsou drobné kosmetické úpravy dodávající přirozený vzhled.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kliniky estetické medicíny hlásí růst počtu klientů. Estetické procedury přitom krom žen využívá stále více mužů. Do popředí se dostávají drobné a precizní estetické procedury specializované na odstranění vrásek a omlazení pokožky. Mezi nejoblíbenější zákroky patří aplikace botulotoxinu nebo kyseliny hyaluronové. Klienti vyhledávají také omlazení pokožky pomocí mezoterapie a aplikace vitaminu C.

Kam na estetické zákroky v Plzni?

Plzeňská klinika estetické medicíny Studio Le Decor se specializuje na aplikace kyselinou hyaluronovou a využívá přitom patentovanou švýcarskou technologii, která elemininuje všechny komplikace a veškerá rizika, takže nezpůsobuje žádné vedlejší účinky ani alergické reakce. Kyselina hyaluronová se využívá pro:

  • vyplnění a odstranění vrásek, 

  • odstranění kruhů pod očima,

  • zlepšení kontury obličeje,

  • vypnutí pleti

Estetická dermatologie v Plzni v čele s doktorkou Mudr. Martinou Skálovou provádí také aplikaci botulotoxinu, který se postará o odborné vyhlazení vodorovných mimických vrásek. Aplikuje se do oblastí mezi očima a kolem očí, do oblasti čela nebo také do podpaží. Cena jedné jednotky butoloxinu vychází na 40 Kč. 

Chcete si zarezervovat termín?

Potřebujete více informací? Kontaktujte kliniku estetické medicíny v Plzni!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka