Okradl spícího muže na lavičce. Nepoznáte ho?

Dosud neznámý pachatel okradl 49letého muže, který si „zdřímnul“ na lavičce. Policie žádá veřejnost o pomoc.

Cílená propagace v Plzni

Policisté z obvodního oddělení Plzeň 2 zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dosud neznámý pachatel dne 10. května 2020 využil spánku 49letého muže, který to přehnal s alkoholem a nejspíš usnul na jedné z laviček v Plzni na Slovanech. Drzý zloděj odcizil poškozenému muži náramkové titanové hodinky, klíče, mobilní telefon a peněženku s platebními kartami, se kterými následně provedl několik plateb.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné kamerové záznamy, na kterých je zachycena podezřelá osoba.

Jedná se o muže ve věku cca 30 let, asi 185 cm vysokého, štíhlé postavy, tmavě hnědých, krátce střižených vlasů. Muž byl oblečen do tmavě modré mikiny na přední zapínání, tmavých kalhot a tmavých sportovních bot. 

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

foto: pčr

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 27.05.2020 06:15



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka