Opakovaně řídil i přes zákaz - skončil ve vazbě

Od komisaře ze služby kriminální policie a vyšetřování převzal usnesení o zahájení trestního stíhání čtyřicetiletý muž z Klatov z pokračujícího přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Cílená propagace v Plzni

 Ve Švihově byl v pátek 19. února letošního roku kontrolován hlídkou policistů z dopravního inspektorátu výše uvedený muž, který jel s motocyklem tovární značky Suzuki. Muž jel po silnici poblíž Švihova a na motocyklu mu nesvítilo koncové světlo. Před osmnáctou hodinou jej policisté chtěli kontrolovat a řidič na motocyklu na výzvy nereagoval. Policisté řidiče zastavili v blízkosti nádraží a muž předložil ke kontrole jen občanský průkaz. Muž se podrobil testu, zda není ovlivněn omamnou nebo psychotropní látkou a tento byl s pozitivním výsledkem na amfetamin a metamfetamin. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření do zdravotnického zařízení v Klatovech, kde byl proveden i odběr biologického materiálu, jehož rozborem byla prokázána přítomnost metamfetaminu o toxické koncentraci 0,51mg/l, kdy toxická koncentrace je v nařízení vlády stanovena v rozmezí od 0,2 do 1 mg/l.

     Muž dne 10. dubna ve 20.30 hodin jel na motocyklu zn. Suzuki v Plzni na Náměstí Milady Horákové a byl zastaven policisty. Stejný motocykl řídil dne 13. dubna v Lubech, kde jej kontrolovali strážníci Městské policie v Klatovech. Na motocyklu neměl umístěnou registrační značku.

Muž má podle rozsudku Okresního soudu v Klatovech od měsíce srpna 2010 uložen trest zákaz činnosti a nesmí řídit motorová vozidla.

Muž opakovaně řídil motorové vozidlo a měl uvedenou činnost zakázanou a ve výše uvedeném případě byl pod vlivem návykové látky.

Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.04.2016 06:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka