Otestovali jsme obytný vůz z plzeňské půjčovny a byla to super zábava!

Plzeňská firma Tonalli West s.r.o. nám zapůjčila k otestování nejnovější typ obytného vozu značky Weinsberg, Carabus 631 ME, model 2018. Přečtěte si, jak test dopadl a prohlédněte si fotogalerii.

Cílená propagace v Plzni

Pocit svobody k nezaplacení!

Společnost Tonalli West s.r.o. - půjčovna a prodejce obytných vozů nám zapůjčila k otestování nejnovější typ obytného vozu značky Weinsberg CARABUS 631 ME, model 2018. Byla to pohodová víkendová jízda, která nám přinesla spoustu zajímavých zážitků. Pokud máte rádi nezávislost, cestování a dobrodružství, tak neváhejte a zkuste si to také!

6 věcí, které nás na cestování s obytňákem zaujaly nejvíc

Intenzivní pocit svobody a nezávislosti

Jakmile si sednete za volant, ucítíte dotek štěstí a příval větší moci nad svým osudem. Dá se říct, že obytné auto je forma duševní terapie ... alespoň já jsem to tak cítil a všem ajťákům, manažerům, manažerkám, tvrdě pracujícím dělníkům i všem ostatním lidem, které zatěžuje denodenní stres, doporučuji vyzkoušejte si to alespoň jednou na vlastní kůži! Je to opravdu příjemný a osvobozující pocit - můžete kdykoliv zastavit a změnit své plány podle aktuální nálady či na základě spontánního nápadu. Uvidíte například pěkné místo na koupaní, rozhlednu, zajímavé město, památku, zoo, tak zastavíte a užijete si svůj výlet na maximum. Zaparkujete prakticky kdekoliv a nikoho nerušíte.

Vlastní dům na kolech

Nemáte dům, chatu ani chalupu? Nákupem či zapůjčením obytného auta se z vás stane trvalý či dočasný majitel unikátní, zábavné pojízdné nemovitosti. Vyzkoušel jsem všechny možnosti obývání zapůjčeného "domku" na kolech a potvrzuji, že bydlet se v něm dá úplně pohodově. V obytném voze jsem měl kuchyňku s plynovým sporákem, dřezem, potřebné nádobí, pohodlnou ložnici, společenský koutek, plně funkční WC se sprchou a mnoho skříněk a šuplíků.

Mínus 10 stupňů venku? Žádný problém!

Teplo v obytném voze a funkčnost topení, zejména v noci během spánku, byla jedna z věcí, na které jsem byl hodně zvědavý. Vyrazili jsme s obytňákem do přírody, zaparkovali u lesa a užili si pěkný den procházkou a piknikem. Večer jsem zapnul topení a venkovní mráz nás nijak neobtěžoval. Potvrzuji, že vyhřívání vozu je spolehlivé, má rychlý účinek a zajistí vám komfortní teplo i při mrazivé noci.

Mejdan každý den

Nebudu chodit kolem horké kaše a rovnou se vám přiznám, že obytňák svádí k různým veselým nápadům. S kamarády jsme otestovali, jak se v obytném voze bezstarostně popíjí, klábosí a hoduje. Připravili jsme si tatarák podle naší chuti, usmažili topinky a popíjeli jsme vychlazenou dvanáctku až do noci. Víc není potřeba dodávat, snad jen ... těším se, až vyrazíme znovu.

Ovládání všech funkcí vozu zvládne i Pat s Matem

Mezi další výhody obytného vozu patří snadnáovladatelnost všech funkčních prvků a celková uživatelská přívětivost. Byl jsem například zvědavý, jak zvládnu couvání s šestimetrovým autem a výsledek v praxi mě příjemně překvapil. S parkovací kamerou to byla doslova legrace. Co se týče ovládání vnitřních systémů jako je plynové topení, zapnutí teplé vody, vaření na plynovém sporáku, ovládání světel, sprchování, doplňování vody, tak musím říct, že vše je chytře promyšlené a snadné. Dokonce ani výměna zásobníku na toaletě není žádná potíž ale naopak velmi snadná záležitost.

Dobrodružství s rodinou, přáteli i romantika ve dvou

Na závěr bych rád dodal, že zapůjčený obytný vůz na mě udělal velký dojem. Už teď vím, že si ho minimálně ještě jednou půjčím, abychom vyrazili s rodinou na pohodový výlet. Při prvním zapůjčení byly děti nadšené, prozkoumaly všechny úložné prostory, skrýše, šuplíky a samozřejmě pořádně otestovaly postele pravou polštářovou bitvou. Zažili jsme pěkné chvíle, za které jsem rád jako napříkad piknik ve voze, kdy jsme z okna pozorovali srnky pasoucí se na nedaleké louce. 

Obytný vůz doporučuji vyzkoušet s rodinou ale také s přáteli a oblíbenou partou anebo vyrazit na romantický výlet pouze ve dvou.

Více informací o obytných vozech značky Weinsberg najdete na stránkách www.karavanyweinsberg.cz.

Plánujete výlet či dovolenou s obytným vozem, karavanem?

Rádi vám pomůžeme a poradíme s výběrem toho správného obytňáku. 
Těšíme se na vás
Tým KARAVANY WEINSBERG

E-mail: info@karavanyweinsberg.cz
Web: www.KaravanyWeinsberg.cz
Facebook: Weinsberg CZ

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka