P3 chystá průmyslový park v Myslince u Plzně. Nabídne 64 000 m2 s napojením na D5

Developer a správce průmyslových nemovitostí P3 připravuje v obci Myslinka, která leží cca 15 km od centra Plzně, výstavbu moderního průmyslového parku na míru potenciálním nájemcům.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hlavním lákadlem parku P3 Plzeň Myslinka bude kromě výhodné polohy na jednom z nejžádanějších trhů průmyslových nemovitostí také skvělé napojení na dálnici D5 s možností hladkého tranzitu směrem do Německa a dostatek kvalifikované pracovní síly.

Dokončení výstavby prvních budov se předpokládá na druhý kvartál tohoto roku. V celkem pěti budovách budou k dispozici jednotky od 3 000 m2 do 30 000 m2. V blízkosti parku se nachází autobusová zastávka příměstské hromadné dopravy s napojením na Nýřany i Plzeň.

„P3 Plzeň Myslinka je skvělým místem pro rozvoj výrobního nebo logistického byznysu kvůli blízkosti krajského města a dálnice D5. Díky možnosti výstavby na míru si může nový nájemce halu uzpůsobit přesně podle svých představ, což je v praxi často výhodnější než si pronajmout zdánlivě levnější halu, ale bez možnosti zvláštních stavebních nebo provozních úprav,“ říká Aleš Zacha, Senior Leasing & Development Manager ve společnosti P3.

Zajímavé synergie by mohl přinést fakt, že jen šest minut cesty odsud, v Nýřanech, se nachází park P3 Plzeň, který si velmi oblíbily zejména výrobní firmy a společnosti s orientací na automobilový průmysl. Pro logistiku může být výhodou nejenom přímé napojení na dálnici D5, ale i blízký železniční terminál kontejnerové přepravy.

Park P3 Plzeň Myslinka není jediným průmyslovým parkem, kde P3 aktuálně nabízí možnosti výstavby na míru. V parku P3 Lovosice, který se nachází vedle „drážďanské“ dálnice D8, je k dispozici pro výstavbu na míru až 28 000 m2. Vlajkovým projektem P3 je aktuálně výstavba obchodně průmyslové čtvrti P3 Ostrava Central, kde přímo v širším centru slezské metropole P3 nabídne více než 150 000 m2 prostor vhodných jak pro městskou logistiku, retail a e-commerce, tak i pro lehkou výrobu nebo R&D. Všechny nové budovy staví P3 tak, aby dosáhly na mezinárodně uznávanou certifikaci udržitelnosti BREEAM Very Good.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 13.05.2021 08:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka