Pánská mikina - podívejte se na nejlepší design

Největší a nespornou výhodou mikin s kapucí je jejich pohodlí. V tomto ohledu jsou pánské mikiny alternativou pro bundy, teplé svetry a dokonce i bavlněné košile s dlouhým rukávem. Komfort nošení není jediným dobrým důvodem, proč byste měli nosit mikiny. Je jich mnohem víc.

Cílená propagace v Plzni

Kromě nastavitelné kapuce má většina modelů také praktické kapsy. Neméně populární jsou pánské mikiny se zipem, které jsou ideální pro celý rok a jsou ideální pro vícevrstvé stylizace. Dobrá pánská mikina skvěle padne během tréninku a model se zipem může v chladných dnech úspěšně nahradit svetr nebo dokonce bundu.

Je také důležité vědět, že pánské mikiny s kapucí byly v poslední době miláčkem módních návrhářů. Kultovní mikina pořízená například na Bolf.cz má střih, který lze použít nejen ve sportovních nebo streetwear stylizacích. Můžete ji snadno kombinovat s bundou nebo elegantní košili. Už dávno neplatí, že mikina vyhovuje pouze mladým lidem. Naopak, správně vybraná mikina přidává mladistvou volnost i zralým mužům. Jak ji však nosit, aby vám přinesla všechny výhody?

Vyberte si tu správnou mikinu

Velmi důležitý je při nákupu výběr správné barvy. Expresivní mikiny ve výrazných barvách a s velkými potisky jsou nejvhodnější pro tmavou pokožku a vlasy. Jemné barvy a minimalistické módy jsou obvykle univerzální a navíc nezpůsobují velké problémy při vytváření stylizace.

Rovněž stojí za zvážení samotný střih, protože správně vybraný může zlepšit proporce obrázku. Kontrastní horní část mikiny opticky rozšiřuje ramena, opačný efekt zajišťují raglánové rukávy. Optické hubnutí je zajištěno svislými pruhy po stranách nebo kontrastními rukávy. Dobrým trikem pro skrytí nedostatků postavy je vybrat si mikinu s asymetrickým zapínáním, zipem nebo ozdobným límcem.

Mikiny nejsou tak bezvýznamné. Klasický vzhled s mikinou vytváří typický sportovní nebo pouliční set, například můžete sáhnout po osvědčené kombinaci s pohodlnými joggery a sportovní obuví. Nebojte se trochu experimentovat a představit mikinu pro příležitostné, každodenní nošení, ideální pro dovolenou, výlet do města nebo grilování venku. Mikina s kapucí má velmi ráda džíny, skvěle se hodí k tričku a vysokým kotníkovým botám. V letních dnech mohou být džíny nahrazeny denimovými kraťasy a teniskami v bílé barvě.

Velké množství modelů umožňuje vybrat si mikinu, která splňuje všechna očekávání. A mezi nimi jsou mikiny s kapucí a bez kapuce, rozepnuté a natažené přes hlavu, se stojatým límcem, rolákem, dlouhé a krátké, nadrozměrné, se zipem u krku. Zvolit můžete již zmíněný šikmý zip, vzorované a bez vzoru, světlé a izolované, letní a zimní, atd. Ačkoli je výběr modelů tak velký, stále se zdá, že mikiny s kapucí, se zipem i přes hlavu, tzv. Klokanky jsou nejoblíbenější. A protože mikina nejenže vytváří stylizaci, ale také chrání před chladem, není kapuce pouze její dekorace, ale také náhradní čepice. Mikiny lze zakoupit v mnoha různých barvách, od klasické (šedá, černá, grafitová), přes tlumené či naopak neonové odstíny (zelená, modrá, fialová), až po živější pastelové barvy jako jsou červená, žlutá, oranžová.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka