Plzeň vyhlásila dotační program pro rozvoj cestovního ruchu

Rada města Plzně na svém prosincovém jednání schválila vyhlášení dotačního programu pro rozvoj cestovního ruchu a prezentaci města Plzně v roce 2022.

Cílená propagace v Plzni

Cílem programu, vyhlašovaného Odborem prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně, je podpora při realizaci projektů, které přispějí ke zvýšení atraktivity města pro různorodé cílové skupiny návštěvníků.

„Podpořeny budou především projekty rozvíjející příjezdový a domácí turismus anebo projekty zaměřené na výrazné posílení image města Plzně. Tedy projekty, které budou mít vliv na zvýšení celkové návštěvnosti, snížení negativních dopadů pandemie na služby cestovního ruchu v Plzni, a pozitivní image města s přesahem do celostátních i zahraničních médií,“ vysvětlil primátor města Plzně Martin Baxa.

Jednotlivé žádosti o dotaci přijímá odbor prezentace a marketingu od 14. do 28. února 2022.
Úplné znění dotačního programu včetně všech podkladů naleznou zájemci na www.plzen.eu (sekce Granty a dotace) anebo si uvedené dokumenty mohou zájemci vyzvednout přímo na adrese: Odbor prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně, náměstí Republiky 16, 306 32 Plzeň, telefon 378 032 507.

Předpokládaný celkový objem peněžních prostředků je jeden milion korun, přičemž maximální výše dotace v jednotlivém případě nesmí přesáhnout 150 tisíc korun.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 02.01.2022 14:01



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka