Plzeňská Radbuza láká malé i větší plavce na příměstský tábor

Sportovní klub Radbuza Plzeň pořádá Letní příměstský tábor. Děti se mohou těšit na plavání, potápění, sportovní potápění (známé jako plavání s ploutvemi nebo monoploutví) a záchranářství s návštěvou u hasičů.

Cílená propagace v Plzni

V ceně je pití a jídlo (svačina s obědem) a pojištění. Za splnění úkolů může každý účastník získat certifikát Mladý vodní záchranář. Klub nabízí také slevu pro sourozence a provizi za doporučení.

Pro koho je letní příměstský tábor vhodný? Pro děti a mládež ve věku od 5 do 18 let, kteří jsou ve vodě „jako doma“. Co s sebou? Nadšení a výbornou náladu, vše ostatní si můžete koupit nebo půjčit. A co bude dál? Od září mohou děti pokračovat v těchto aktivitách od „hobby“ verze až po profesionální úroveň v bazénu SK Radbuza.

Tábor bude v daném týdnu uspořádán minimálně pro 5 maximálně pro 10 účastníků.

Termíny: 26. – 30. 7. 2021 | 2. – 6. 8. 2021 | 9. – 13. 8. 2021 | 16. – 20. 8. 2021

Cena pro členy SK Radbuza od = 2.100,- | ostatní = 2.900,- Kč (staňte se členem SK Radbuza a získejte nižší cenu).

SK Radbuza také oznamuje, že celý (velký plavecký bazén a malý výukový bazén) a zároveň jediný plavecký areál v centru města Plzně je otevřený v červenci a v srpnu 2021 každý den, to znamená od pondělí do neděle od 9:00 do 17:00.

Přesné vytížení den po dni, hodinu po hodině najdete na sedm dnů předem na webových stránkách pod odkazem: návštěvní doba pro veřejnost.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka