Plzeňská stavební firma STAKOM, spol. s.r.o. vám postaví nízkoenergetický i nadstandardně řešený dům na klíč

Stavba vlastního domu je snem mnoha lidí. Je to investice do budoucnosti, do vlastního pohodlí a bezpečí. Pokud hledáte spolehlivou stavební firmu, která vám pomůže realizovat váš sen o vlastním domově, pak se obraťte na firmu STAKOM, spol. s.r.o.

Cílená propagace v Plzni

S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem nabízí firma STAKOM kompletní služby v oblasti výstavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce a revitalizace panelových domů, fasád a zateplení domů.

Firma STAKOM nabízí kompletní služby od projektu až po dokončení stavby domu

Firma STAKOM se specializuje na stavbu nízkoenergetických rodinných domů na klíč, ale i nadstandardně řešených typů bydlení, které se mohou přizpůsobit přesně vašim potřebám. Tým zkušených architektů a stavebních inženýrů vám pomůže vybrat ten správný projekt, který splní všechny vaše požadavky a přání.

Nemusíte řešit žádné stavební povolení, projekty ani organizaci stavebních prací. Firma pro vás zajistí kompletní služby od začátku až do konce stavby. Profesionálové ve svém oboru se postarají o veškeré práce včetně základových prací, stavby nosných konstrukcí, elektroinstalace, vytápění, vodoinstalace a dokončovacích prací. Díky spolupráci s ověřenými dodavateli stavebních materiálů si můžete být jistí, že váš dům bude postaven s maximální kvalitou a spolehlivostí.

S firmou STAKOM hravě zrekonstruujete či revitalizujete i panelový dům nebo obnovíte fasádu

Kromě stavby rodinných domů se firma STAKOM zabývá také rekonstrukcemi a revitalizací interiérů na klíč. Firma vám pomůže proměnit váš byt či dům do moderního a útulného prostoru, který bude plně vyhovovat vašim potřebám.

Také estetický vzhled domu je důležitým prvkem každé stavby. Firma STAKOM se specializuje na fasády, které nejenže zajišťují ochranu vašeho domova před nepříznivými vlivy počasí, ale také mu dodávají estetickou hodnotu. Vybírat můžete z různých materiálů a barev.

Díky zateplení domu šetříte své peníze za energie

Zateplení domu je důležitým krokem k úspoře energie a zlepšení komfortu bydlení. Firma disponuje moderními technologiemi a materiály pro zateplení domů. Díky nim dosáhnete nižších nákladů na vytápění a zvýšíte pohodlí pro celou rodinu.

Plzeňská firma STAKOM je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní a profesionální služby v oblasti výstavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce a revitalizace panelových domů, fasád a zateplení domů. S nadstandardně řešenými projekty a dlouholetou zkušeností firmy získáte garanci maximální spokojenosti. 

STAKOM, spol. s r.o.
Petřínská 39, 326 00 Plzeň

Web: www.stakom-plzen.cz
Tel.: +420 732 865 291
E-mail: info@stakom-plzen.cz

Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka