Plzeňský kraj poděkuje sestřičkám koncertem

U příležitosti Mezinárodního dne sester, který připadá na středu 12. května, poděkuje Plzeňský kraj zdravotním sestrám za jejich záslužnou práci, která je mnohdy spíše posláním než zaměstnáním.

Cílená propagace v Plzni

Poděkování koncertem se uskuteční výhradně on-line formou. Pro všechny sestřičky bude připraveno překvapení od zpěváka Voxela.

Poděkování formou koncertu a představení vybraných zdravotních sester pracujících na covidových odděleních proběhne on-line 12. května 2021 z areálu DEPO2015 v Plzni od 17:00 hodin a bude přenášeno na facebookovém profilu a youtube kanálu Plzeňského kraje, na facebookových stránkách jednotlivých nemocnic v Plzeňském kraji a částečně také ve vysílání ZAK TV.

Medailonky pod taktovkou moderátora Jirky Pelnáře představí zdravotní sestry, které v období epidemie koronaviru pracovaly přímo na covidových jednotkách nemocnic v Plzeňském kraji. Program okoření kapely HIBAJ a Turbo. Se speciálním překvapením pak přijde zpěvák Voxel, a to přímo pro všechny sestřičky, které si na svůj den oslavu a poděkování zaslouží.

Akce se uskuteční pod záštitou hejtmanky Plzeňského kraje Ilony Mauritzové, která má ve své gesci mimo jiné zdravotnictví. Právě tento obor ji provází celý život a je její srdcovou záležitostí.

Odkaz na on-line přenos na profilu Plzeňského kraje ZDE.

Odkaz na on-line přenos na youtube kanálu Plzeňského kraje ZDE.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 10.05.2021 09:11



2 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka