Poletíme? odstartovali své turné Chce to tour a míří i do Plzně

Kapela Poletíme? si pro start svého turné rezervovala startovací dráhu na 4. října do pražského Lucerna Music Baru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ten naplnila beze zbytku a nabídla svým příznivcům energií nabitou, více než dvouhodinovou hudební jízdu. Poletíme? v čele s frontmanem Rudolfem Brančovským si během chvíle podmanili publikum. Jejich strhující hudební projev přiměl přítomné návštěvníky tančit a zpívat po celou dobu koncertu. V jeho rámci proběhl i křest novinkového alba Chce to hit!, jehož kmotrou se stala zpěvačka a herečka Bára Poláková. 

Poletíme? sama sebe charakterizují jako skupinu dobře vypadajících mužů hrajících originál banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu. Na jejich albech a koncertech nenajdete žádné zvuky nástrojů, co neexistují, žádné texty o věcech, co se nestaly, anebo nikdy nestanou. Jejich písně jsou jemné, přesto vulgární, přízemní, leč nad věcí, smutné, přeci veselé, sladké, přesto hořké. Kapela se hrdě hlásí k Waldemarovi Matuškovi, Ivanu Mládkovi, i k odkazu Voskovce a Wericha, Jiřího Šlitra a Semaforu, k Divadlu Sklep a Járovi Cimrmanovi. Od roku 2008 vydali pět studiových alb a pilně se věnují koncertování. V loňském roce úspěšně vystoupili jako hosté na třiadvaceti koncertech Divokýho Billa, kde je vidělo přes 60.000 diváků. Jejich strhující vystoupení si příznivci  mohou aktuálně vychutnat na nadcházejícím turné.

„Když jsme točili naší poslední desku, tak nám všichni říkali „to chce hit“. Skoro jako nějakou mantru. Takže když jsme řešili název alba, už to někdo jenom zopakoval. A bylo to tam. Jak se bude jmenovat současné turné, to bylo už snad jasný každýmu, prostě CHCE TO TOUR!,“ směje se Rudolf Brančovský.

Turné CHCE TO TOUR! čítá celkem 17 koncertů a skončí  21. prosince v Poličce. Více informací naleznete na www.poletime.info.

Poletíme:? CHCE TO TOUR 2018
04. 10. Praha – Lucerna Music Bar
11. 10. Olomouc – S Klub
13. 10. Nový Jičín –  MC Drago
19. 10. Vysoké Mýto – M Klub
20. 10. Jihlava – SOUL music club
26. 10. Jablonec nad Nisou – Klub na Rampě  
02. 11. Ostrava – Cooltour
03. 11. Zlín – Fénix club
09. 11. Písek – Divadlo pod Čarou
10. 11. Vimperk – Hotel Hvězda
16. 11. Pardubice – Žlutý pes
23. 11. Plzeň – Buena Vista club

24. 11. Litvínov – Attic music club
30. 11. Dobříš - KD
11. 12  Brno – Fléda
12. 12. Brno – Fléda
21. 12. Polička – Divadelní Klub

http://www.poletime.info
https://www.facebook.com/poletime?ref=br_tf

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka