Policisté hledají muže ze Sušicka. Ztratil se v pondělí

Od pondělního večera probíhají pátrací akce. Do současné doby se nepodařilo muže vypátrat.

Jarní servisní akce AUTO CB

V pondělí 18. listopadu letošního roku přijali policisté oznámení o pohřešování osmašedesátiletého muže ze Sušicka. Muž odešel z místa pobytu na procházku kolem čtrnácté hodiny a do osmnácté hodiny se nevrátil. Pohřešovaný muž je nemocný a musí pravidelně užívat léky.

Ve večerních hodinách začala pátrací akce, do které byli zapojeni policisté z různých oddělení, pořádkové služby Plzeňského kraje, policejní letecká služba, policejní psovodi se služebními psy, hasiči, dobrovolní hasiči, Informační a strážní služba Národního parku Šumava, kynologové Horské služby pracoviště v Železné Rudě a členové Šumavští záchranáři.

V pátrací akci pokračovali zůčastnění i v úterý 19. listopadu, kdy pátrali po muži na různých místech v okolí obce Hrádek u Sušice i dalších obcích. Policisté prohledávali okolí a psi byli použiti k průzkumu terénu.

Ve středu 20. a čtvrtek 21. listopadu byli přivoláni i pracovníci s drony ze Správy informačních technologií města Plzně, kteří spolupracují s IZS a další od hasičů. Piloti dronů se zaměřili zejména na  nepřístupná místa, kde ovládají drony při propátrávání terénu.

Ze strany policie byla prováděna další šetření, například bylo zjišťováno, zda se muž nenachází ve zdravotnických zařízeních. Do akcí bylo zapojeno několik desítek policistů a dalších osob.

Přes veškeré úsilí zainteresovaných, se do současné doby nepodařilo pohřešovaného muže vypátrat.

"Žádáme občany, kteří zaznamenali pohyb či výskyt pohřešovaného muže, aby neprodleně informovali Policii ČR na tísňovou linku číslo 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," říká policejní mluvčí Dana Ladmanová.

ŠTEMBERA MIROSLAVpohřešovaný muž

Datum narození 25.11.1950

Pátrání vyhlášeno 18.11.2019

Bydliště - okres KLATOVY

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 170 až 175 cm

Zdánlivé stáří 60 až 70 let

Popis osoby

  • POSTAVA střední

  • BARVA VLASŮ šedé

Další údaje k popisu osoby se v databázi nevyskytují.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.11.2019 15:31



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka