Policisté na Přešticku pátrali po lidských ostatcích, může jít o pohřešovaného seniora

Po nálezu kosterních ostatků lidského těla policisté provedli pátrací akci, při které se podařilo zajistit další důkazy k objasnění celého případu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté na tísňové lince 158 dne 20. března 2022 po 16. hodině přijali oznámení o kosterním nálezu lidského těla v lesním porostu nedaleko jedné menší obce na Přešticku. Na místo vyjeli policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Plzeň – venkov a ohledali místu činu. Jelikož v nedávné době v místě kosterního nálezu pracovala těžká lesní technika, kriminalisté předpokládali, že by se další důkazy mohly nacházet na větší ploše v okolí prvotního nálezu. Proto v úterý policisté realizovali pátrací akci, které se zúčastnilo několik policejních hlídek, a také byl na místo povolán policejní kynolog se služebním psem, který je speciálně vycvičený na vyhledávání kosterních ostatků. S propátráváním terénu policistům pomáhal také dron. Pátrací akce byla úspěšná a policisté při ní vypátrali další důkazy, které zajistili.

Dle zatím zjištěných informací policisté pracují i s verzí, že by se mohlo jednat o  sedmasedmdesátiletého muže, který byl v policejních evidencích veden od loňského září jako pohřešovaný.  Přesná totožnost zemřelé osoby bude však známá až po výsledcích odborného znaleckého zkoumání. Okolnostmi případu se zabývají i nadále kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 24.03.2022 07:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka