Postavte se k práci čelem s produkty od Liftoru z Plzně

Většina kancelářských zaměstnání je dnes spojena s prací na počítači. Bohužel při každodenní práci netrpí jen oči, ale celé tělo – dlouhé sezení se typicky projevuje bolestmi zad a krku, ovšem negativní vliv má v podstatě na celý pohybový aparát.

Cílená propagace v Plzni

Naštěstí lze tyto následky minimalizovat, nebo se jim dokonce vyhnout. V posledních letech se z toho důvodu ve stále větším počtu kanceláří objevují polohovací stoly, které přispívají k lepší ergonomii práce na počítači. Stačí jen využívat jejich potenciál, tedy nastavit si stůl do správné výšky při sezení a především se párkrát za den v práci postavit. Mezi výrobce výškově nastavitelných stolů se řadí plzeňská společnost Liftor. Proč si právě stoly tohoto výrobce zaslouží pozornost?

Polohovací stoly od Liftoru pro zdravější práci

Společnost Liftor vznikla s jasným cílem, a to nabízet kvalitní polohovací stoly, u kterých nebude místo pro kompromisy snižující jejich funkční hodnotu. Stoly od Liftoru se díky tomu mohou pochlubit vysokou kvalitou zpracování, když za nimi stojí poctivá ruční práce při výrobě pracovních desek, a možností individualizace. Zejména možnost sestavit si stůl přesně podle vlastních představ je jednou z největších předností stolů Liftor.U kancelářských stolů Liftor si můžete vybrat typ nohou (výběr nohou ovlivňuje rovněž počet elektrických motorů, rychlost zvedání desky stolu a typ ovládání) a u pracovní desky si lze určit její rozměry včetně tloušťky a dekor. Ke stolu je navíc možné přidat praktické příslušenství, jako je držák na jeden, případně na dva monitory, otočný držák stolního počítače, uzamykatelný kovový šuplík nebo designový organizér kabelů.

Polohovací stůl nejen do kanceláře

U počítače mnoho lidí netráví čas jen v práci, počítač často slouží také jako centrum nekonečné zábavy. Proto v Liftoru myslí i na hráče počítačových her, pro něž nově nabízí herní stoly s nastavitelnou výškou. Herní stoly Liftor se od těch kancelářských liší tvarovanou deskou, která stylově doplní ostatní hráčské vybavení s výrazným designem. Herní deska stolu, nesoucí název Gaming Pro, má černou barvu a celou její plochu může pokrývat volitelná herní podložka s červeným okrajem a červenobílým motivem blesku. Podložka z textilu a PUR pěny pomáhá k maximální plynulosti při pohybu myší, aniž by se myš měla možnost kdekoliv zadrhnout, a navíc je příjemná na dotek.

Zdravé sezení už od dětství

Polohovací stoly se neztratí dokonce ani v dětských pokojích. Dětské polohovací stoly neboli rostoucí stoly zaručí správné sezení během velmi důležitého životního období, během období růstu. U dětí jsou polohovací stoly přínosné zvláště z toho důvodu, že si desku stolu mohou průběžně zvedat v závislosti na tom, jak rostou, a tak se nikdy nebudou u stolu hrbit nebo zvedat ruce nepřirozeně vysoko, ať už se u něj budou učit, kreslit, nebo něco vyrábět.

O společnosti Liftor

Společnost Liftor založili tři podnikatelé v roce 2019 poté, co se sami potýkali s nepříjemnými následky kancelářské práce. Vzhledem k tomu, že na trhu nenašli žádný polohovací stůl, který by odpovídal jejich představám, rozhodli se s tím něco dělat – rozhodli se nabízet vlastní polohovací stoly se stabilní základnou, spolehlivým pohonem a pracovními deskami s libovolným rozměrem podle požadavku zákazníka. Jejich snaha se evidentně vyplatila, o čemž mimo jiné svědčí to, že stoly Liftor si oblíbili zákazníci nejen u nás, ale už také na Slovensku, v Polsku a Německu.

Komerční sdělení. Zdroj fotografií a textu: inzerent

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka