Potřebujete univerzální bundu? Pak zvolte černou prošívanou přechodovou bundu!

V našem teplotním pásmu se roční období a s nimi i venkovní teplota vzduchu mění poměrně rychle a razantně. Většina z nás má proto šatní skříň plnou oblečení hned pro 3-4 různé varianty oblečení, co se týká počasí. Jenže ono nejde jen o počasí. My ženy kromě toho totiž potřebujeme ještě oblečení pro různé příležitosti. Podívejme se, jak na to můžeme vyzrát alespoň co se bundy týká.

Jarní servisní akce AUTO CB

Žena je tvor několika tváří

Ano, žena opravdu umí mít několik tváří. To ovšem není myšleno nijak špatně. Ba naopak. Většina moderních žen umí být sportovkyní ve svém volném čase, elegantní dámou v kanceláři a přitažlivou svůdnicí v partnerském životě. A samozřejmě i mámou pro své děti. A každá z těchto tváří potřebuje své.
Těžko byste na romantickou večeři se svým Panem Dokonalým do luxusní restaurace přišla ve sportovních legínách a topu. A stejně tak by si asi jen blázen šel zaběhat rovnou z kanceláře, v sukni, blůzce a na podpatcích.
A tak máme skříně plné oblečení rozděleného nejen dle ročního období či počasí, ale v každé této kategorii ještě potřebujeme mít oblečení v několika různých stylech. A co si budeme povídat, leze to docela do peněz. Obzvlášť, co se těch „větších“ kousků týká.
Těmi většími kousky mám na mysli různé bundy a kabáty či kabátky, ať už zimní, jarní, přechodové, nebo jen letní tenké.

Zjednodušte si život. Volte univerzálnost

Není nic jednoduššího, než si do šatníku pořídit aspoň pár univerzálních kousků oblečení, které můžete nahodit (téměř) pro jakoukoliv příležitost. A začala bych tou nejnákladnější částí – bundou.

Chcete-li mít doma univerzální bundu, kterou si můžete obléci jak ke sportovnímu outfitu, tak k sukni a lodičkám, pořiďte si černou prošívanou přechodovou bundu. Velký výběr najdete například v e-shopu Bolf.

Proč je univerzální černá prošívaná přechodová bunda nejlepší volba?

Přechodovou bundu můžete totiž nosit v nejvíce částech roku. Je vhodná na jaro, kdy jsme se ještě nerozloučili se zimou, ale i na podzim, kdy je příchod zimy na spadnutí. Využijete ji ale i v létě při turistických výšlapech do hor, v zimě, když se teplota trochu zvedne, nebo chcete sportovat a nepařit se v zimní bundě, ale třeba i na cestování do míst, kde se neočekává ani úplná zima, ale ani úplné léto.

Prošívaná bunda je skvělou volbou právě proto, že si ji můžete obléct jak ke sportovnímu oblečení, tak k oblečení do práce, ale i třeba k oblečení elegantnímu, nebo naopak v ní jít jen tak do města na oběd s přáteli. Nikdy v ní neuděláte žádné faux pas.

Prošívání na bundě navíc opticky zeštíhluje, což se rozhodně hodí a je to další velké plus těchto bund.

No a nakonec, proč zrovna černá? Myslím, že odpověď znáte samy. Černá je prostě ta nejvíc univerzální barva na světě. Můžete si ji obléci k jakémukoliv outfitu, v jakékoliv barvě, a rozhodně jí nic nepokazíte ani nerozbijete. Takže odpadne ten častý nešťastný „aha moment“, kdy pracně ladíte barvy ve svém outfitu a pak zjistíte, že si stejně musíte obléct ještě bundu. Černá to prostě nepokazí.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka