Potřebuji půjčku ihned. Co teď?

Každému se někdy stane, že najednou potřebuje více peněz, než kolik má zrovna na účtu nebo v peněžence. Přichází tedy řada na rychlou půjčku, která vám vytrhne trn z paty. Jenže kam se obrátit, pokud ji potřebujete opravdu co nejdříve? Poradíme.

Cílená propagace v Plzni

Rychlé sjednání u nebankovního poskytovatele

Přestože i některé banky se v dnešní době snaží poskytovat půjčky co nejrychleji, vedou online půjčky u nebankovních poskytovatelů. A není se čemu divit. Rychlá půjčka, půjčka ihned nebo třeba půjčka přes internet jsou zatím synonyma téměř výhradně pro nebankovní půjčku.

Také samotné sjednání půjčky je snadné. Zabere vám jen pár minut a peníze můžete mít na účtu ještě ve stejný den, kdy o půjčku žádáte. Stačí si vybrat preferovaného poskytovatele, na jeho webu vyplnit formulář pro online sjednání a projít jednoduchými kroky, které vás k potřebným penězům rychle dovedou.

Určitě si říkáte, že to nemůže být tak snadné. Minimálně bude potřeba ověřit vaši totožnost. A máte pravdu, při žádání o půjčku se vám budou hodit dva doklady totožnosti. Může to být občanský průkaz, pas nebo třeba řidičský průkaz. Nic dalšího vás ale při sjednávání u počítače nezdrží.

Půjčka až čtvrt milionu

Ať už potřebujete deset tisíc na nový mobil nebo dvě stě tisíc na rekonstrukci bytu, u nebankovní společnosti máte dobrou šanci na půjčku. Nehodnotí totiž na co peníze půjdou. Můžete tak rychle získat až čtvrt milionu na jednu větší nebo několik menších věcí.

Podmínky jsou vždy jasně dané a nečekají vás žádné skryté poplatky. Při sjednání půjčky ihned uvidíte, jakou částku budete měsíčně splácet a kolik zaplatíte celkově. Nemusíte se bát, že by vás někdo oklamal. Stačí si jen pohlídat, že vámi zvolený nebankovní poskytovatel je licencovaný Českou národní bankou.

Jedna půjčka, opakované čerpání peněz

Hodilo by se vám již splacené peníze znovu využít? Pak vás potěší, že na trhu již existuje takzvaný revolvingový úvěr, který vám dává možnost použít půjčené a již splacené peníze opakovaně. Aniž byste se museli ptát a cokoliv znovu schvalovat. Peníze můžete jednoduše znovu použít na cokoliv. Bez zdržení vpodobě sjednávání další půjčky.

Takový účet pak nekončí okamžikem splacení, ale ukončením smlouvy. V případě, že budete mít vše řádně splaceno a půjčku už nebudete využívat, nemusíte se obávat ani žádných poplatků.

Půjčka ihned je ideální pro všechny, kteří:

  • zvládnou vše řádně splácet,

  • potřebují peníze rychle,

  • zvládnou vyplnit online formulář a mobilem vyfotit doklady,

  • potřebují nakoupit hned bez zdlouhavého spoření.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka