Prazdroj má nového ředitele pro distribuci a plánování

Plzeňský Prazdroj má nového ředitele pro distribuci a plánování. Stal se jím Glenn Burgess (47). Na této pozici nahradil Davida Udala.

Cílená propagace v Plzni

 Ten se přesunul na post IT ředitele skupiny Asahi Europe&International.

Glenn Burgess pracuje v pivovarnictví již 14 let. Doposud působil na pozici ředitele pro distribuci a plánování v rumunském pivovaru Ursus, který stejně jako Prazdroj spadá do skupiny Asahi. Před tím pracoval ve Velké Británii pro pivovarnické skupiny Asahi a SABMiller. Realizoval řadu strategických projektů, které napomohly optimalizaci a efektivitě v řízení zásob a efektivnímu zapojení lidí v pivovarech.

„Jsem velice rád, že Glenn přináší do Prazdroje další zkušenosti napříč různými aktivitami a obory, navíc obohacené nadšením pro vývoj technologií. Přestože pivovarnictví je tradičním odvětvím, inovace a moderní technologie nám pomáhají hlídat nejvyšší kvalitu našich piv a zásadně pomáhají rozvíjet i oblast distribuce, abychom dokázali uspokojit potřeby našich spotřebitelů. Patříme v této oblasti mezi lídry českého trhu a věřím, že Glenn bude se svým týmem v tomto trendu pokračovat,“ říká Dragos Constantinescu, generální ředitel Plzeňského Prazdroje.

Glenn Burgess zastává funkci ředitele pro plánování a distribuci Prazdroje od letošního února, a to nejen pro Českou republiku, ale také pro Slovensko, Německo a Rakousko. Pochází z Nového Zélandu a má dvě děti. 

David Udal (50) byl členem Prazdroje více než 20 let na různých pozicích. Šest a půl roku byl jeho finančním ředitelem, od začátku roku 2022 zastával funkci ředitele pro distribuci a plánování. Pod jeho vedením se podařilo dokončit nový, plně automatizovaný sklad v Plzni, největší investici v plzeňském pivovaru od roku 2006.

„David dokázal posilovat celkový výkon firmy a sebevědomě provedl náš byznys obdobím covidu. Jeho velkými přednostmi jsou schopnost motivovat tým, stejně jako pragmaticky, klidně a cílevědomě komunikovat s partnery. Není zdaleka prvním manažerem Prazdroje, po němž sáhla naše mateřská skupina Asahi, což představuje vysoké ocenění našeho prazdrojského týmu,“ dodává Dragos Constantinescu.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 01.04.2023 08:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka