Prohlídková trasa v Plzeňském Prazdroji je přístupná včetně moderní stáčírny

Prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj, která patří dlouhodobě k nejoblíbenějším cílům návštěvníků z celého světa, je od 1. března přístupná včetně stáčírny.

Cílená propagace v Plzni

 Prohlédnout si jednu z nejmodernějších stáčíren v Evropě  s kapacitou úctyhodných 120 000 lahví za hodinu je tak opět možné po 106 dnech, kdy  vstup omezila protiepidemická opatření související s šířením covidu-19.  

Návštěva stáčírny je součástí vstupenky na prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj, která atraktivní formou představuje jedinečný příběh legendárního piva. Kromě stáčírny navštívíte také varnu z 30. let minulého století nebo historické sklepy, kde se dodnes vyrábí pivo Pilsner Urquell tradiční metodou jako za dob prvního sládka – kvašením v dřevěných otevřených kádích a zráním v dubových ležáckých sudech. O unikátním postupu vaření, který je identický s tím, jak jej v roce 1842 zavedl Josef Groll, se dozvíte leccos zajímavého. Věděli jste například, že tenhle legendární ležák je dodnes vzorem pro více než 80 % všech pivních značek? Uvidíte také „srdce pivovaru“ – moderní varnu z roku 2004. Vrcholem prohlídky je degustace nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů v historických sklepech, což je skutečná rarita. 

Více informací: https://www.prazdrojvisit.cz/prohlidky/prohlidka-pivovaru-plzensky-prazdroj-pilsner-urquell/

Vstupenky k zakoupení zde: https://tickets.prazdroj.cz/prohlidka-pivovaru-plzensky-prazdroj

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka