První PechaKucha Night zavede návštěvníky na Novou scénu

I v roce 2018 se v rámci večera PechaKucha Night Plzeň představí na každé z akcí 10 zajímavých hostů se svou prezentací ve formátu 20x20 (20 snímků po 20 vteřinách).

Jarní servisní akce AUTO CB

Letošní první PechaKucha Night Plzeň zavede návštěvníky na Novou scénu Divadla J. K. Tyla. 2. března ve 20:20 PechaKucha Night Plzeň otevře dveře velkého sálu Nové scény, ale tentokrát bude doprovodný program probíhat už před samotným přednáškovým večerem. Po příchodu do divadelního foyer si diváci budou moci vychutnat koncert folk rockové kapely Chip&Co.

Po úvodním hudebním přivítání bude následovat vystoupení taneční skupiny Spider Dance Company, jejichž tanečnice se mohou pyšnit nominací na Mistrovství Evropy a světa roku 2018. Co se týče samotného programu, seznam hostů je opět velmi pestrý, a bude tak možné shlédnout prezentaci, juniorské mistryně světa v boxu Fabianu Bytyqi, zakladatelky a redaktorky českého slow living magazínu Soffa mag, zakladatele značky Eggo Jakuba Jarolíma, nebo prezentaci Moniky Benešové, která 5 měsíců zdolávala vrcholky hor Pacifické hřebenovky. Součástí hostů, ale také doprovodného programu, bude Tomáš Břínek alias TMBK. Ten se spolu s Martinem Pohlem alias Martyho Frky podělí o výstavu ve foyer Nové scény. Během večera ředitel spolku k světu., Jakub Mareš, přiblíží publiku další vize a cíle spojené s pořádáním PechaKucha Night Plzeň.

Zároveň se podělí o informace ohledně dalšího ročníku úspěšného projektu Náplavka k světu., který v květnu opět otevře přístup k řece v centru města.

Po letošní první PechaKucha Night v gala se tradičně uskuteční další tři večery, které přinesou divákům mnoho zajímavého. Budoucí směřování PechaKucha Night Plzeň okomentovala koordinátorka projektu, Kristýna Benetka. ,,Chceme pokračovat v tom, jak [Peča] začala, inspirovat posluchače, propojovat hosty úplně napříč žánry a poukazovat na nefungující místa a budovy. Letos začal pracovat obměněný tým, který si přeje docílit ještě většího přesahu do veřejného života a oživení veřejného prostoru. Společně plánujeme Pechu vyvézt mimo Plzeň a pořádat výjezdní večery na mnoha dalších unikátních místech.” Těšit se tak můžete na open air kulatou, 25. PechaKucha Night, která proběhne symbolicky 25. 5. 2018.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka