Rokycanští ochránci přírody zvou na štěpánskou vycházku

Rokycanští ochránci přírody každoročně pořádají několik zajímavých akcí pro nejširší veřejnost. Tou letošní poslední bude již tradiční přikrmování živočichů v rokycanských parcích.

Jarní servisní akce AUTO CB

Uskuteční se na Štěpána, tedy 26. prosince. Máte-li zájem se zúčastnit i Vy, sraz je v 14.00 hodin před vlakovým nádražím v Rokycanech. Odtud se účastníci vydají na společnou cca dvouhodinovou vycházku, jejíž cílem je vysvětlit nejširší veřejnosti správný způsob přikrmování nejen opeřených obyvatel přírody, ale i volně žijící zvěře. Ne vždy lidé vědí jak správně přikrmovat a nesprávnou potravou mohou i živočichům ublížit. Proto pořádají rokycanští ochránci přírody tuto veřejnou společnou výpravu a diskutují o nutnosti a potřebnosti této záslužné činnosti, která se stává oblíbenou v této době u mnoha lidí.

Po zdařilé vycházce čeká účastníky, ale nejen je, přátelské posezení v salonku Restaurace „Železná“ v Rokycanech. "Pokud se nezúčastníte vycházky, přijďte alespoň příjemně posedět po šestnácté hodině do příjemně vyhřáté restaurace. Zde kromě kulturního vystoupení proběhne i neformální hodnocení uplynulého roku. Pokud máte zájem pouze o přikrmování živočichů v přírodě, kontaktujte myslivce ve svém okolí nebo rokycanské ochránce přírody. Jistě Vám rádi poskytnou vyčerpávající informace o možnostech zapojení se do této zajímavé aktivity," líčí šéf rokycanských ochránců přírody Pavel Moulis s tím, že kontaktní adresa v případě dotazů je: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II, 337 01 Rokycany nebo můžete telefonovat na čísla: 371722686 či 603239922, popř. mailovat na pavel.moulis@tiscali.cz .

Bližší informace o činnosti rokycanských ochránců přírody najdete též na www.csop.erc.cz . Účastníci vycházky obdrží drobné upomínkové předměty a zřejmě i kalendář akcí na rok 2023.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka