Seriál Běhej lesy zavede běžce poprvé do Slavkovského lesa

Hrad Loket nedaleko a hluboké lesy v nedotčené přírodě. Takový bude nový závod běžeckého seriálu Běhej lesy. Ten povede v sobotu 23. června 2018 severní částí Karlovarské vrchoviny na místech, která se ještě na konci druhé světové války nazývala lesem Císařským.

Cílená propagace v Plzni

Seriál Běhej lesy slibuje trasy vedoucí z 80 % po měkkém povrchu a na 100 % na čerstvém vzduchu. Na tom se nebude nic měnit ani na západě Čech, kde se bude konat poprvé v sobotu 23. června. „Běhej Lesy je alternativou k městským běhům a nabízí nový běžecký zážitek uprostřed přírody. Ve spolupráci s generálním partnerem Lesy ČR jsme hledali lokality, které budou atraktivní a nabídnou unikátní zážitky. Každý závod je něčím výjimečný. “ uvádí David Douša z agentury RAUL, pod jejíž taktovkou seriál vzniká.

Organizátoři myslí i na děti. Pro malé běžce budou připraveny trasy na 500 m a 1 km po měkkých cestách přímo v areálu. Závod také nabízí dvě týmové kategorie. Tandem pro smíšené dvojice, které se snaží z obou trat přiběhnout s co nejnižším časem, a Slow Motion, kde je naopak úkolem strávit na trati v součtu co nejdelší dobu. Samozřejmostí je také doprovodný program a kvalitní servis pro závodníky, jako je občerstvení na trase, úschovna zavazadel a kol či hlídání dětí. Všichni závodníci se mohou těšit na pamětní dřevěnou medaili v cíli či diplom a osobní fotografie ke stažení zdarma.
Registrace na závody seriálu Běhej lesy jsou spuštěny na webu behejlesy.cz. Závodníci, kteří se přihlásí včas, mají startovné za 400 Kč.

Termínovka seriálu Běhej lesy 2018:
    • 14.4. Běhej lesy Lednice, Jihomoravský kraj
    • 5.5. Běhej lesy Karlštejn, Středočeský kraj
    • 2.6. Běhej lesy Brdy, Plzeňský kraj
    • 23.6. Běhej lesy Slavkovský les, Karlovarský kraj
    • 21.7. Běhej lesy Vysočina, Kraj Vysočina
    • 11.8. Běhej lesy Bílá, Moravskoslezský kraj
    • 25.8. Jizerská 50 RUN, Liberecký kraj
    • 8.9. Běhej lesy Boletice, Jihočeský kraj

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.12.2017 08:16



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka