Šoféra v Domažlicích chytili s alkoholem v krvi, za hodinu řídil znovu

Byl kontrolován nejprve strážníky a po odběru krve v nemocnici opět usedl za volant. Pak jej zastavili policisté.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve středu 3. prosince 2017 v 20:50 hodin zastavili a kontrolovali strážníci Městské policie Domažlice pětašedesátiletého řidiče osobního vozidla tovární značky Citroen Berlingo v Domažlicích v ulici Benešova. Řidiče vyzvali k dechové zkoušce. Ta byla s výsledkem pozitivním 2,19 promile alkoholu v krvi a opakovaná zkouška ukázala výsledek 2,11 promile alkoholu v krvi.

Strážníci řidiče předali policistům Obvodního oddělení Domažlice. Ti jej zajistili a převezli do domažlické nemocnice, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Muži zakázali další jízdu a propustili ze zajištění.

O hodinu později policisté nevěřili svým očím. Téhož řidiče zastavili a kontrolovali v obci Luženice. Opět jej vyzvali k dechové zkoušce, která byla tentokráte s výsledkem 2,00 promile alkoholu v krvi. Opakovaná zkouška ukázala výsledek 2,04 promile alkoholu v krvi. Muže opět zajistili a znovu převezli do domažlické nemocnice, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu.

Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Jednáním drzého řidiče se dále zabývají.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.01.2018 07:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka