Společnost Auto CB úspěšně předala 20 speciálně upravených vozidel Policii ČR

V pondělí 9. prosince se uskutečnilo předání prvních dvaceti speciálně upravených automobilů Krajskému ředitelství policie Plzeňského kraje.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost AUTO CB, spol. s r.o. v pondělí 9. prosince úspěšně předala prvních 20 speciálně upravených automobilů Krajskému ředitelství Policie Plzeňského kraje. Do konce roku by měla Policie odebrat celkem 436 vozidel. Jedná se o vozy Škoda Octavia Combi s nejsilnějším benzínovým motorem s automatickou převodovkou a pohonem všech čtyř kol. Automobily budou sloužit pro udržení veřejného pořádku policistům v celém Plzeňském kraji. Pro společnost AUTO CB, spol. s r.o. je předání vozů již druhou uspokojenou zakázkou pro Policii ČR. 

Společnost AUTO CB, spol. s r.o. se mimo to těší také z nedávného úspěchu v prestižní soutěži ŠKODA Challenge.

O společnosti AUTO CB, spol. s r.o.

Společnost Auto CB je autorizovaným prodejcem vozů značek Škoda, Renault a Dacia. V současné době je jedním z největších prodejců vozů v západočeské oblasti. Krom prodeje vozů zajišťuje AUTO CB, spol. s r.o také autorizovaný servis. Zmíněná firma byla jako jediná v regionu zvolena výrobcem ŠKODA Auto a.s. jako Technické informační centrum, které řeší komplikované případy i z ostatních autoservisů.

Více se o společnosti Auto CB můžete dozvědět na webu www.autocb.cz.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka