Sportovec Kozáčik vyměnil dres za Q7

Matúš Kozáčik je dalším z fenomenálních sportovců, kteří podlehli kouzlu vozidla Audi Q7. Fotbalový brankář plzeňské Viktorky si nový automobil převzal v uplynulém týdnu u kamarádů v Porsche Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dříve jsem jezdil ve voze jiné značky, ale pravda je, že Audi si mě svým modelem Q7 dostalo. Ten design je hodně povedený. Já kvůli rodině navíc potřeboval opravdu velké auto. Váhal jsem mezi dvěma značkami, ale nakonec to vyhrála právě sedmimístná Q7,“ vysvětlil vynikající fotbalový brankář Matúš Kozáčik, jinak otec čtyř dětí, proč se rozhodl pro manželku pro vůz se čtyřmi kruhy ve znamení.

Kozáčik přitom není prvním z týmu FC Viktoria Plzeň, kdo si Audi Q7 z Porsche Plzeň odvezl. Podobnou má i někdejší kolega a fenomén Pavel Horváth. „Horvi za to vlastně tak trochu může. Jedna věc je, že to auto je fakt super, ale ta druhá, že i Horvi léta jezdí a spokojeně využívá služeb Porsche Plzeň, kde je navíc vedoucím na Audi náš společný kamarád Tomáš Stehlík. Když se takhle spojí všechno dohromady, tak to byla jasná volba,“ usmál se třiatřicetiletý slovenský reprezentant, který sám věnoval podepsaný dres právě Tomáši Stehlíkovi na jeho fotbalovou stěnu slávy v jeho kanceláři. „Není žádné tajemství, že jsem fotbalový fanoušek. Samozřejmě pak mám radost, když jsou kluci spokojení a přijdou si k nám pro pořádné auto,“ mrknul se svým typickým úsměvem Tomáš Stehlík, vedoucí prodeje Audi v Porsche Plzeň.

Nyní ale nemusíte být excelentní sportovec, abyste si mohli do Porsche Plzeň přijít pro svůj vůz Audi. V rámci aktuální nabídky Audi Summer Edition je možné mít luxusní vůz z Ingolstadtu za mimořádně atraktivní cenu. „Třeba skvěle vybavené Audi A4 je možné mít už za 614 900 korun bez dph. Jeho součástí je také servisní balíček na tři roky nebo devadesát tisíc kilometrů a prodlouženou čtyřletou zárukou zdarma,“ upozornil Tomáš Stehlík stím, že akce trvá jen do konce září.

Fotogalerie
Autor: Porsche Plzeň Borská pole Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka