Synlab v Plzni otevřel nové mobilní odběrové místo

Společnost synlab czech s.r.o. otevřela v pondělí v Plzni nové mobilní odběrové místo pro odběry na vyšetření přímého průkazu infekce SARS-CoV-2 metodou PCR.

Cílená propagace v Plzni

Pracoviště v ulici Majerova mohou navštívit samoplátci i lidé indikovaní lékařem, vždy však pouze po předchozím objednání v online rezervačním systému. V průběhu listopadu společnost otevře nová odběrová místa pro odběry k vyšetření přímého průkazu infekce SARS-CoV-2 také v Brně, Hradci Králové, Liberci a Znojmě.

Od pondělí 9. listopadu provozuje společnost synlab czech s.r.o. v Plzni nové mobilní odběrové místo na odběry pro vyšetření přímého průkazu infekce SARS-CoV-2. Pracoviště mohou navštívit jak samoplátci, tak pacienti indikovaní lékařem. Nachází se v ulici Majerova vedle budovy sídla laboratoře SYNLAB s číslem popisným 2525. „Při cestě na odběr do nového mobilního odběrového pracoviště se mohou návštěvníci orientovat podle značení, které je rozmístěné v okolí. Před jeho návštěvou se však nesmí zapomenout předem objednat v online rezervačním systému na webu www.synlab.cz/covid-19,“ upozorňuje vedoucí odběrových pracovišť SYNLAB Martina Vršková, DiS. Otevírací doba odběrového místa je každý všední den od 8 do 12 hodin. Zdejší pracovní tým, který čítá jednu odběrovou sestru a jednu administrativní pracovnici, bude schopen denně odbavit až 50 objednaných pacientů.

Cena testu pro přímý průkaz infekce SARS-CoV-2 v odběrových pracovištích SYNLAB je 1 756 Kč bez potvrzení bezinfekčnosti, s potvrzením o 100 Kč více, tedy 1 856 Kč. Za účelem odběrů pro tento druh vyšetření provozuje společnost synlab czech s.r.o. na území České republiky aktuálně 9 odběrových pracovišť, a to dvě v Českých Budějovicích, po jednom v Českém Krumlově, Brně, Plzni a Znojmě a tři v Praze. „Otevírání nových odběrových míst pomáhá urychlit čekací dobu na podstoupení odběru pro vyšetření infekce SARS-CoV-2, čímž lze zároveň docílit zlepšení aktuálního stavu pandemie v České republice. Během listopadu proto otevřeme další mobilní odběrová pracoviště v Brně, Hradci Králové, Liberci a Znojmě,“ říká ředitelka společnosti synlab czech a synlab slovakia Kateřina Bílly Danyšová. Více informací o testování koronaviru v laboratořích SYNLAB se dočtete na webových stránkách www.synlab.cz/covid-19.

Laboratoře SYNLAB se po zařazení na seznam akreditovaných laboratoří zapojily do testování na přítomnost infekce SARS-CoV-2 v pondělí 16. 3. 2020. Od tohoto data již otestovaly přes 100 000 vzorků a své kapacity neustále navyšují. Vzorky k nim putují ze zdravotnických zařízení, vlastních odběrových pracovišť a soukromých společností, jako je například řídící orgán evropského fotbalu UEFA či filmové produkce.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka