Tanec, malování a další. Náměstí v Plzni obsadí ukázky kroužků

Projekt #JETOTU je prezentační a vzdělávací aktivitou SVČ RADOVÁNEK a bude se konat na náměstí Republiky v Plzni v sobotu, dne 24.9.2022 od 10 hodin. Tématem pro rok 2022 je „planeta Země, život, vzdělávání.“

Cílená propagace v Plzni

„V loňském roce byla akce velmi zdařilá, což bylo důvodem v ní pokračovat i v letošním roce 2022 a přizvat další kolegy ze SVČ a DDM Plzeňského kraje, naše partnery a vážené hosty. V roce 2022 bude tato akce podporou účasti České republiky v předsednictví Rady Evropské unie - udržitelnost a podpora ochrany planety Země“, řekl Marcel Hlaváč, vedoucí marketingové komunikace.

Vzhledem ke skutečnosti, že naše republika předsedá Radě Evropské unie, připravili jsme interaktivní a vzdělávací show - #JETOTU.

Akci podpořil a záštitu nad akcí #JETOTU převzal Rudolf Špoták, hejtman Plzeňského kraje a ministr pro evropské záležitosti Mikuláš Bek. Dále je akce významně podpořena Městským obvodem Plzeň 3.

Druhý ročník akce #JETOTU se bude konat na Náměstí Republiky v Plzni v sobotu, dne 24.9.2022.

Na náměstí vznikne stanové městečko, velké podium a sportovní plocha, kde budou veškerou zájmovou činnost představovat pedagogové, odborníci a účastníci kroužků. Budou prezentovat přímo ve výukových stanech vybavených technikou, s možností živého streamování a promítání na velkoplošnou ledkovou obrazovku.

Aktivity zaberou podstatnou část náměstí a budou sloužit i jako inspirace pro další vrstevníky, pro zvýšení jejich zájmu o přírodovědné, technické, sportovní, taneční, kreativní a další zájmové vzdělávání.

Zájemci budou moci navštívit od 10:00 hodin do 19:00 hodin téměř 40 prezentačních stanů, přednáškový kout, sportovní aktivity na vybudovaném hřišti a od 14:00 hodin uvidí speciální pódiový program.

Od 19:30 hodin se mohou návštěvníci těšit na Galavečer, kde uvidí vystoupení talentovaných tanečníků a sportovců z RADOVÁNKU.

„Chceme poukázat na důležitost vzdělávání ve všech formách, které SVČ, DDM, spolky, NNO a jiné důležité organizace pracující s dětmi, mládeží a veřejností mohou v oblasti zájmového vzdělávání nabídnout. Jsou důležitým článkem v socializaci a komplexním rozvoji osobnosti v celoživotním působení i vzdělávání,“ říká Eva Tischlerová, ředitelka Střediska volného času RADOVÁNEK.

V letošním roce organizátoři přizvali kolegy a kamarády ze SVČ a DDM Plzeňského kraje, jmenovitě Rokycany, Třemošnou, Nýrsko, Plasy, Tachov, Přeštice.

Váženými hosty jsou další partneři a těmi jsou Europe Direct Klatovy, Eurocentrum, Národní pracovní skupina pro strukturovaný dialog, Krajské centrum vzdělávání a jazyková škola, Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Tandem, Národní pedagogický institut, krajské pracoviště v Plzni, Plzeňská krajskou rada dětí a mládeže, Techmania Science Center, Plzeňský kraj, Město Plzeň, Městský obvod Plzeň 3, MŠMT, MPSV.

Dále nesmějí chybět podporovatelé a výrobci společenských a deskových her Česká pedagogická komora, Albi Česká republika, a.s., Piatnik Praha s.r.o., Mindok s.r.o. a 4Kavky deskovkářství.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.09.2022 14:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka