Tlučná, Postřekov a Holýšov dostanou dotace na opravy

Rada Plzeňského kraje poskytne individuální investiční účelovou dotaci těmto obcím.

Cílená propagace v Plzni

Tlučná - dotaci ve výši 2 mil. korun na akci „Generální rekonstrukce Lékařského domu Tlučná“. Dotací přispěje Plzeňský kraj k vytvoření moderního bezbariérového objektu se zubní ordinací s čekárnou a zázemím, s ordinací dětského lékaře s příslušenstvím a zázemím a s ordinací praktického lékaře. Součástí akce je vybudování 14 parkovacích míst (z toho 2 pro ZTP) a rampy pro bezbariérový vstup do objektu. Celkové předpokládané náklady činí 15 mil. korun.

Postřekov – dotaci ve výši 3 mil. korun  na akci „Rekonstrukce stravovacího pavilonu ZŠ Postřekov.“ Z důvodu celkového nevyhovujícího stavu budovy obec připravuje od roku 2013 její kompletní rekonstrukci, náklady jsou odhadovány na 88 mil. Kč. Současná dotace bude použita na rekonstrukci stravovacího pavilonu.

Holýšov – dotaci ve výši 3 mil. korun na akci „Rekonstrukce silničního mostu ev. č. 0264-2 přes řeku Radbuzu v Holýšově - II. etapa“.

Dotace bude použita na opravu masivního zatékání do nosné konstrukce mostu z důvodu zajištění bezpečnosti provozu. Předpokládané náklady II. etapy činí 17.644.258,04 Kč. Poskytnutí dotací musí schválit Zastupitelstvo Plzeňského kraje.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka