TOP 09 v Plzni tančila a pomáhala. Už podvanácté

Členové a příznivci TOP 09 se v sobotu sešli v DEPU 2015 v Plzni na tradičním dvanáctém plese TOP 09 Plzeňského kraje. TOP 09 se i tentokrát nejen bavila, ale také pomáhala. Výtěžek tomboly totiž putoval jako každý rok na dobročinné účely.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vybraná částka 20 000 korun byla rovným dílem rozdělena, přičemž první polovina pomůže organizaci Maminy s rakovinou, která pomáhá onkologicky nemocným maminkám napříč všemi druhy nádorových onemocnění, včetně těch méně známých či vzácných. Druhá polovina putuje k organizaci TJ Halma, která provozuje několik sportů a mimo jiné sdružuje skoro 90 aktivních sportovců s tělesným nebo kombinovaným handicapem. Pro činnost TJ Halma jsou nezbytní sportovní asistenti, trenéři či fyzioterapeuti.

„Jsem rád, že jsme letos mohli podpořit organizaci Maminy s rakovinou, která pomáhá nejen maminkám s onkologickým onemocněním, ale věnuje se komplexně celým jejich rodinám. Díky tomu, že tým této organizace tvoří lidé, kteří mají sami s onemocněním zkušenost, velmi dobře ví, jaká pomoc je zapotřebí. Rovněž jsme rádi přispěli na činnost TJ Halma, která pracuje s handicapovanými sportovci, jenž se věnují i paralympijským disciplínám,“ říká předseda plzeňské TOP 09 a člen celostátního předsednictva Michal Vozobule.

Mezi významnými hosty na plese nechyběla předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová nebo ministr kultury Martin Baxa.

„Jsem rád, že se z našeho plesu stala již tradice, díky které jsme se mohli potkat se členy a příznivci TOP 09. V tomto roce nás čekají hned troje důležité volby, do Evropského parlamentu, Senátu a krajské volby. Z našeho plesu odcházím s přesvědčením, že náš tým vstupuje do tohoto roku s velkou dávkou potřebného elánu,“ říká předseda krajské organizace TOP 09 Petr Suchý.

foto: top 09

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.01.2024 07:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka