Top trendy 2022 – Kde je hledat?

Návrat roku 2000 a odvážné oživení po měsících lockdownu. Co nás v letošní sezóně čeká a kde top trendy 2022 hledat? To se dozvíte v našem článku.

Cílená propagace v Plzni

Trendy na jaro a léto 2022

Rok 2000 zažívá velký návrat. Co v nových šatnících najdeme? Must-have džíny se širokými nohavicemi, krátké topy odhalující břicho nebo luxusní tepláky. V detailech si všímáme lesklých materiálů, růžových kousků v odstínu Barbie, tenkých ramínek, širokých pásků, zlatých řetízků a žabek.

Je pravda, že styling odhalující bříško je doménou módy okolo roku 2000, ale tento trend se dostává do popředí jako samostatný návrh, zvláště když se tentokrát objevuje nejen v kontextu výše zmíněné éry. Pas lze okázale prezentovat krátkými podprsenkami v sólo verzi nebo mini crop topy. Sáhnout můžete i po jemnějších řešeních, jako je krátká, ale vypasovaná halenka, podprsenka překrytá oversize sakem nebo vypasovaný top stylingu s průstřihy na citlivých místech.

Kde se inspirovat?

Chcete vědět, co je v letošní sezóně IN? Sledovat můžete obnovené módní přehlídky, týdny módy, noviny, časopisy. Také existuje celá řada blogů, například blog CCC. Využít můžete také sílu sociálních sítí jako jsou Instagram či Pinterest.

Můžete tam spatřit další módní trend - minisukně. Minisukně jsou také inspirovány trendy módy roku 2000, ale nejen to. Všechno to začalo v 60. letech, pak se vrátilo v 90.letech. A tak mix inspirací z každé z těchto dekád nám dává zcela nový pohled na miniaturu, která je v posledních letech nevítaná. Její super krátká verze se objevila na přehlídkových molech Miu Miu či Versace. Za pozornost stojí také komplety, kde sukně doplňují saka, což jim dodává spoustu elegance.

Chcete vědět, co bude trendy?

Pokud chcete vědět, co bude trendy, můžete navštívit prodejnu či online eshop CCC. Najdete zde celou zboží skladem a za velmi příznivé ceny. Vybrat si můžete jak z nadčasových módních stálic, tak ze zbrusu nových kousků. Pamatujete si ještě boho mánii z doby před pár sezónami? Tehdy nás ale zajímaly vzdušné látky, jemné barvy a rustikální efekt. Dnes se vrací, ale ve zcela nové dimenzi. Hippie styl se mísí s etnickými vlivy, v nichž se hrdiny stává kreativita struktur a barev. Neméně důležitými se stávají vzory a detaily, jako jsou třásně a střapce, různé druhy copánků nebo květinové vzory. Základní barva trendu? Teplá paleta červené - připomínající šťavnaté, zralé ovoce, sluncem políbenou pokožku a exotické dovolené.

Také květiny jsou neodmyslitelným prvkem módních stylizací letošního jara a léta 2022. Designéři opustili hippie louku a prosazují módu velkých exotických květin. Čím originálnější, tím lepší. Květinové motivy v havajském a tropickém stylu jsou top. Styling s exotickými květinami nemusí být v jejich přirozených barvách. Módní dům Valentino propaguje potisk s exotickými květy v bílé barvě, překrývající hnědou a tmavě modrou sadu. Bát se nemusíte ani barevných pásků. Nejlépe se hodí k jednoduchým a noblesním střihům, jako jsou koktejlové šaty, oblek nebo klasická košile.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka