Ušetřete na regálech s plzeňskou firmou Pematros

Pokud sháníte regály do skladu, obchodu, archivu nebo jiného typu prostoru, kde jich je potřeba velké množství, neměli byste jejich výběr podcenit.

Cílená propagace v Plzni

Zvláště v průmyslových provozech a velkoskladech jsou na regály kladeny vysoké nároky, a proto je dobré mít k dispozici odolné regály s dlouhou životností, které bezpečně unesou všechno, co do nich složíte. Kvalitní regály jsou však významnou položkou v rozpočtu při zařizování skladu. Naštěstí je lze i v současné době pořídit za rozumnou cenu – stačí se zeptat u plzeňské společnosti Pematros.

Cena použitých, kvalita nových – to jsou bazarové regály od Pematrosu

Nejlepším způsobem, jak ušetřit při nákupu regálů, je pořídit si již použité kousky. Zajistíte-li si je od spolehlivého dodavatele, jakým je právě Pematros, tak se bazarové regály svým stavem vyrovnají těm novým. Často je od nových opravdu ani nerozeznáte, při výkupu od původních majitelů se totiž důkladně kontroluje kvalita regálů po všech stránkách, ať už z hlediska funkčnosti, tak i vzhledu. Bazarové regály jsou bezpečné, nemusíte se tak vůbec obávat, že by například nevydržely unést udávanou zátěž. Pro zahnání jakýchkoliv pochybností na ně Pematros poskytuje minimálně šestiměsíční záruku, sloužit vám přitom mohou i desítky let. Kdyby zrovna regály, které hledáte, nebyly na skladě, pokusí se je zástupci společnosti sehnat u svých evropských partnerů.

Pematros vzhledem k nabídce použitých regálů pochopitelně zajišťuje i jejich výkup. Regály musí splňovat výše uvedené, přísné požadavky na kvalitu, aby spolehlivě sloužily v jejich novém působišti. I při výkupu může každý zájemce očekávat férovou cenu. Jestli se regálů zbavujete proto, že vám daný typ nevyhovuje a hodily by se vám jiné, můžete se ještě před odvozem původních regálů domluvit na dodání těch, které potřebujete.

Chcete nové regály? Žádný problém

Také v případě, že raději dáváte přednost novým produktům, se můžete obrátit na společnost Pematros. V nabídce jí nechybí nové paletové regály se stabilní konstrukcí, pro které je charakteristická jednoduchá montáž prostřednictvím zásuvného systému. Rám regálů na palety tvoří profilované stojiny s vodorovnými a diagonálními příčkami a všechny nosníky jsou vybaveny pojistkami proti samovolnému vysunutí.

Vedle nových paletových regálů v nabídce Pematrosu najdete rovněž nové policové (včetně vysokozátěžových), spádové, drive-in, konzolové a mobilní posuvné regály.

Spolehlivý dodavatel regálů z Plzně

Společnost Pematros se v oblasti regálových technologií pohybuje od roku 2015 a zabývá se komplexními službami v tomto odvětví – prodejem nových i bazarových regálů, výkupem použitých regálů, zajišťuje jejich montáž, respektive demontáž a samozřejmě také dopravu. Při poptávce regálů do skladu, montážní haly, archivu či servisu navíc mohou zákazníci počítat s prohlídkou a zaměřením dostupného prostoru a radami od zkušených odborníků, jak ho co nejlépe využít z hlediska efektivity skladování.

Komerční sdělení. Zdroj fotografií a textu: inzerent

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka