V Domažlicích srazil na přechodu chodkyni, z místa ujel

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

Jarní servisní akce AUTO CB

K dopravní nehodě došlo dne 14. prosince 2021 v 16:40 hodin v Domažlicích na křižovatce ulic Komenského a Pivovarská. Neznámý řidič osobního automobilu červené barvy a nezjištěné registrační značky jedoucí světelnou křižovatkou z ulice Pivovarská při odbočování vpravo do ulice Komenského narazil na přechodu pro chodce do přecházející chodkyně. Žena přecházela na přechodu pro chodce v době, kdy na dvoubarevné soustavě se signály pro chodce svítilo zelené světlo. Utrpěla zranění a byla odvezena do nemocnice k ošetření. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel.

      Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

foto: pčr

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 16.12.2021 07:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka