V Plzni se setkají ženy, které zajímá testování v automobilovém průmyslu

V září pořádá organizace Czechitas kurz věnovaný pozici testerky v automobilovém průmyslu. Tato specializace je v tomto odvětví momentálně velmi žádaná. Takzvaný Tech Meetup proběhne ve středu 14. 9. 2022 od 17:00 do 19:00 ve společnosti ZF Engineering Plzeň (Univerzitní 1159, Plzeň).

Cílená propagace v Plzni

Akci povedou zkušení testeři z praxe ze společnosti ZF Engineering, kteří se v tomto oboru pohybují už několik let. Nadšeným ženám ukážou běžnou práci testera, a to od A do Z. Nastíní, co je potřeba umět, pokud chtějí být dobrým SW testerem, a proč je tato role ve firmě tak důležitá. Ženy získají všechny potřebné informace a ty z nich, které kurz zaujme, mohou ve vzdělávání pokračovat dál. Akce je vhodná pro všechny od začátečníků po mírně pokročilé v oblasti testování nebo programování.

Společnost ZF Engineering, jeden z nejlepších zaměstnavatelů Plzeňského kraje ve své kategorii (dle soutěže Zaměstnavatel roku), pokračuje i tento rok ve spolupráci s neziskovou organizací Czechitas, která se již 8 let snaží nadchnout, motivovat a vzdělávat ženy v oboru IT. Odborníci chybí celému Česku a vývojové firmy a startupy v Plzeňském kraji nejsou výjimkou. Často nabízejí pozice i pro trainee a juniory, což je dobrá zpráva pro všechny ženy, které jsou odhodlané změnit svoji práci a začít v IT, a to bez předchozích zkušeností či technického vzdělání. Czechitas za dobu svého trvání podobných příběhů napsali stovky.

Termín konání:

Tech MeetUp Plzeň: Testování softwaru v automotive, 14. 9. 2022 v 17:00–19:00 hod.
Zájemkyně o kurz se mohou přihlásit na webu: www.czechitas.cz/kurzy/tech-meetup-testovani-softwaru-v-automotive.

Všechny další IT kurzy nejen z oblasti testování:

www.czechitas.cz/kalendar

Czechitas
je nezisková společnost, která se zaměřuje na vzdělání digitálních dovedností zejména pro ženy a děti (ale nejen pro ně). V jejím portfoliu jsou jednodenní i dlouhodobé kurzy pokrývající témata od základů IT, přes datovou analýzu, tvorbu webu až po programování. Od podzimu 2021 působí také v Plzeňském kraji.

Zdroj fotografie a textu: tisková zpráva Czechitas

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka