V Plzni ukradli mobily za milion. Nepoznáte je?

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň se zabývají případem krádeže, ke kterému došlo 16. října 2023 krátce před sedmou hodinou večer v jedné prodejně mobilních telefonů nedaleko centra Plzně.

Cílená propagace v Plzni

Tři muži a jedna žena navštívili obchod pod záminkou koupě mobilního telefonu. Dva muži a žena poté zabavili pracovníky prodejny, kdy třetí z mužů mezitím vnikl bez použití násilí do zázemí prodejny a odcizil 34 kusů mobilních telefonů, které si uložil do přinesené sportovní tašky. Následně všichni z prodejny odešli. Škoda přesáhla částku jeden milion korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachatelích pátrají. V rámci prověřování získali fotografie z kamerových záznamů, na kterých jsou zachyceny podezřelé osoby.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

AKTUALIZACE:

V souvislosti s prověřováním případu odcizení mobilních telefonů, kdy jsme žádali veřejnost o pomoc při ustanovení osob zachycených na fotografiích, kdy tyto osoby by mohly mít podíl na protiprávním jednání, byla ustanovena jedna osoba.

Jedná se o muže, který se sám dostavil na obvodní oddělení k podání vysvětlení. Následně bylo zjištěno, že dotyčný nemá s tímto protiprávním jednáním nic společného.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 02.11.2023 08:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka