V Pocinovicích poškodil závory a ujel. Neviděli jste to?

Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil železniční závory a z místa nehody ujel. Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc.

Cílená propagace v Plzni

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

K dopravní nehodě došlo dne 29. srpna 2022 v době od 16:02 hodin do 16:04 hodin na železničním přejezdu v obci Pocinovice nacházející se na silnici III. třídy č. 1924 pravděpodobně tak, že neznámý řidič s nezjištěným vozidlem vjel na železniční přejezd v době, kdy se sklápěly železniční závory. Při tomto poškodil jedno dřevěné rameno závory a druhé dřevěné rameno závory přerazil a poté z místa dopravní nehody ujel. Poškozením závor vznikla škoda ve výši  21 tisíc korun.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
02.09.2022 07:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka